Mit tennétek a helyemben?
a lányom sportgimnáziumba szeretne menni de az apja halani se akar róla hogy kolégiumban lakjon. Sehogy se lehet meg győzni. a lányom már sírt mindent csinált. én elengedném de az apját nemtudom meg győzni. lehetetlen dolog hogy bele egyezzen.
hogyan teremtsem meg a családi békét hogy a lányom másik sulit válasszon és kibéküljenek az apjával. lányom egész nap a magájét fújja az apja meg úgyse fog kötélnek álni ez biztos
Üljetek le hárman,és higgadtan beszéljétek meg a dolgokat. Mondd megy a lányodnak,hogy bizonyítania kell.Ha jól teljesít elmehet. Ha viszont hibázik/nem tudja megcsinálni az adott dolgot nem mehet.
Ha te beleegyeztél,akkor szerintem a férjedet 'puhítsd'.
Istenem..Mért ilyen makacs a férjed és a lányod?
Van egy ötletem. Filmekbe láttad de hátha segít.
Zárd be őket valahova. És mondd meg nekik,hogy addig nem engeded őket ki amíg közös nevezőre nem jutnak.
lányomnak meg kell értenie hogy vagy másik sulit választ vagy az apja behordja őt ide naponta. Haza meg néha elbuszozik néha én megyek érte.
az apja így döntött és ezzel én se nagyon nem szeretnék vitába szálni.
Hm..... szerintem azt csináljátok ami a legjobb a lányotokra nézve.
Lehet,hogy ezzel elveszítette a kedves apuka a lányát.
Én bizti megsértődnék.
7 Tőlem úgy sértődhetnél meg ahogy akarsz, hisztériás jelenetet is rendezhetnél, akkor se engednélek el kollégiumba. Igaza van a kislány apjának.
Ha a távolság miatt a napi beutazás nem megoldott, közelebbi iskola, de még most.
Tipikus hatalommániás szülő... ha a legkisebb mértékben is elveszti a kontrollt a gyerek fölött, már kezdődik a pánik és a tiltások...
Én a helyedben nem hagynám. A férjed bunkó, mert nem a saját kényelmére és aggodalmaira kéne koncentrálnia, hanem arra, hogy a lányotok olyan helyen tanuljon, ami boldoggá teszi és célja van vele.
Komolyan mondom, örülnék, ha majd az én gyerekem is ennyire biztosan akarna valamit! A legtöbb fiatalt az ő korában egyáltalán nem érdekli a tanulás, "nekem mindegy, legyen valami" döntéssel intézi el a középiskolát. A lányotoknak még célja is van, meg vágyai azon kívül, hogy barátnőzzön, vásároljon és bulizzon, de a férjednek ez sem jó. Komolyan, nem tudom, mit akarnak manapság a szülők.
Én rohadtul meg lennék sértődve a lányotok helyében, mert világos, hogy apuka itt most nem a "mi csak a legjobbat akarjuk neked" vonalon gondolkodik, hanem csak magára gondol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!