Mit tennétek a helyemben?
a lányom sportgimnáziumba szeretne menni de az apja halani se akar róla hogy kolégiumban lakjon. Sehogy se lehet meg győzni. a lányom már sírt mindent csinált. én elengedném de az apját nemtudom meg győzni. lehetetlen dolog hogy bele egyezzen.
hogyan teremtsem meg a családi békét hogy a lányom másik sulit válasszon és kibéküljenek az apjával. lányom egész nap a magájét fújja az apja meg úgyse fog kötélnek álni ez biztos
Megint a 15-ös vagyok. Nekem úgy tűnik, hogy az az iskola már nem is jó neki, ha nem lehet koleszos! Szóval ő most csak "hisztizik", amivel bepróbálkozik, hogy hátha összejön... Apuka kitartó! :D De a lány is! Biztos ezt apukától örökölte! :D :D
De komolyra fordítva, ha van lehetőség beutazni minden nap, miért kéne koleszosnak lennie? Én sem engedném így. Amúgy 14 évesen én is szerettem volna kicsit távolabb lenni a családomtól, elgondolkodtam én is , hogy de jó volna koleszba menni, de utólag visszagondolva, sokkal jobb volt otthon és szerintem még nagyobb is volt a szabadságom! :)
Apukát szól szájbaverem. Mi köze hozzá, hogy hova megy a lány? Ahelyett, hogy örülne, hogy tudja mit akar.
ha attól fél, hogy megdugják, nos, azon már rég túl vannak, és ha koleszban van, ha nem, úgyis csinálni fog mindent, amit akar.
Azzal, hogy ilyen tapló, csak abba az irányba sodorja a lányt, amitől védeni akarja.
Azt nem értem, aki azt mondja, nem fárasztó a reggeli utazás.
A kollégiumban felkelne 7kor az ébresztőre, és összekapná magát tanítási időre, viszont ha valóban messze van, akkor kelhetne 5-6kor, hogy kocsival be legyen víve.
apukának rengeteg k=oze van ahoz hogy hova megy a lánya úgy ahogy nekem is !
és nem lett végül is elengedve. kerestünk közelebbi sulit
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!