Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Van olyan, aki hisz Istenben,...

Van olyan, aki hisz Istenben, mégsem ellenzi az abortuszt?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért nem? Köszönöm.
2014. aug. 22. 16:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
54%

Szabad akaratot kaptunk barmit megtehetunk....igen am de nem kovetkezmenyek nelkul.

A gyilkossag bun es a buntetese es kovetkemenye meglesz szabadon valasztottad.

Isten szomoru lehet ha latja hogy gyermekei a parancsokat megszegik elmagyarazzak jovamagyarazzak pedig o egyszeruen megmondta mi a jo nekunk.

Megszeged a parancsot megkapod a buntetest eloszor buntudatod lesz akar egesz eletedben ott fog az abortusz a fejedben jarni.

Minden evben eszedbe jut x eves lenneca babad fipozol fiu vagy lany. Ez a buntetesed elso korben.

Majd jon a kivant gyerek utani vagy es ujra elojon a bunod.

Es igy tovabb.

Eroszakbol terhesseg ? Ismerek olyan anyat aki megtartotta es imadja a gyereket.

Haborus orszagbol jott csaladjat kiirtottak ot megeroszakoltak

Terhes lett es fertozo beteg is menekult egy jobb orszagba.

Es megis megtartotta mert ugy erezte mindenet elvettek tole de isten szereti ezert adta neki a gyermeket vigasztalasnak egy uj remenynek.

Ott alltam es szegyeltem magam hallgattam oszinte tiszta hitet a holgynek aki a szules utan kiabalta ,,az en kicsi fiam az enyem az en csaladom koszonom Isten ,,

Kulonbozoek vagyunk o eros volt..

2014. aug. 24. 13:55
 12/27 anonim ***** válasza:
40%

Végig sem olvasva a válaszokat, erre azt tudom mondani, hogy NE ÖLJ!

És ez ellen nics semmilyen racionális magyarázat!

Ha valaki a "gyermek érdekében" végezteti el az abortuszt, az igazából a saját érdekeit nézi.

2014. aug. 29. 23:07
 13/27 anonim ***** válasza:
39%

Sokan azt gondolják, hogy hisznek Istenben, de a tőle kapott szabad akaratuknál fogva azt csinálhatnak, amit akarnak.

Ez nem így van! Ha megtagadjuk Isten törvényeit,akkor valójában a lényegét tagadjuk meg, és innentől fogva nem vagyunk keresztények.

Ilyenkor az ember fia saját vallást alakít ki magának, és a törvényeket a saját kénye-kedve szerint kezeli, általában elég rugalmasan.

Ez így nem működik. A törvény, az törvény!

Vagy betartom, vagy fellázadok ellene! Nincs harmadik út!

Mondom ezt én, akinek annyi a bűne, hogy napkeltétől napnyugtáig sorolhatnám. :)

2014. aug. 29. 23:31
 14/27 anonim ***** válasza:
44%
7-es én nem tudom, hogy te miben hiszel, de az Istenről alkotott képed elég sajátságod és sajnálatos is. Olvass többet Bibliát és a Biblia alakítsa az Istenről alkotott képedet és majd másként fogod a dolgokat látni. Ő nem egy Jóisten, ahogy szoktátok mondani, hanem ő Isten, aki jó. Nem ugyanaz, legalábbis számomra,de én olvasom a Bibliát és abból az derül ki, hogy az abortusz bűn és ez nem kívánságműsor. Az, hogy az ember mit ítél vagy nem ítél bűnnek, az sokszor köszönő-viszonyban sincs az Isten beszédével, vagy amit Isten az adott dologról(bűnről) gondol, amit a Biblia közvetít. És azért van lelkifurdalás ilyenkor, meg minden más bűn elkövetésekor is, mert Isten a lelkiismereten keresztül tud még közvetlenül az emberrel kommunikálni, mert azt minden emberbe Ő helyezte bele. Az ember ezt a lelkiismeretet szokta megerőszakolni magában mikor elnyomja és nem hallgat rá és megcselekszi a bűnt.
2014. aug. 30. 21:19
 15/27 anonim ***** válasza:
28%
Igen, ahogy latom a valaszom sem tul megnyero a kozonseg szamara, de se baj. Sajnalatos...oke. En ezt vallom , ezt hiszem es inkabb a kovetkezo gondolatokat inkabb meg is tartom magamnak. A Bibliat, ha lehet hanyagoljuk.
2014. aug. 31. 01:42
 16/27 anonim ***** válasza:
18%

erdekes hit ahol a bibliat hanyagolod sot fogadjunk kozossegbe se jarsz Igy a sajat kis vallasodat alakitod ki a sajat szajizedre.

Na ez nagyon veszelyes dolog.

2014. aug. 31. 02:05
 17/27 anonim ***** válasza:
58%
A Biblia a hit alapja amiben minden le van írva,ha szerinted azt hanyagoljuk,akkor te nem vagy hívő,vagy legalábbis nem keresztény Istenben hiszel...
2014. aug. 31. 07:59
 18/27 anonim ***** válasza:
51%
7-es kiváncsi lennék, hogyan tudod te összeegyeztetni az Istenben való hitedet, azzal, hogy a Bibliát hanyagolod, mert a kettő elválaszthatatlanul összefügg. Akkor hogyan éled te az Istenben vetett hitedet? Szerintem te nem is hiszel Istenben, mert akkor nem mondanál ekkora baromságot a Bibliáról, ami a legolvasottabb könyv.Csak reklámozni akarod a hülyeségedet.
2014. aug. 31. 12:39
 19/27 anonim ***** válasza:
89%
Egy Istenben hívő embernek a Bibliát nem lehet, nem tudja, nem is akarja hanyagolni, ha hívő lennél ezt tudnád, de nem vagy az.
2014. aug. 31. 12:44
 20/27 anonim ***** válasza:
60%

Elegge kiforgatjatok az ember szavait. A " hanyagoljuk" alatt, azt ertettem, hogy nem szeretnek belemenni ennyire a temaba. Ha predikaciot es biblia olvasast akarok hallgatni, inkabb beulok a templomba.

Amugy en nem egy kulon vallast teremtettem, de teljesen maskent elem meg az egesz hitemet, mint valoszinuleg ti. De ezt ugy sem ertitek, mert nem is akarjatok...mindegy. Ne kossetek belem legy szives.

2014. aug. 31. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!