Mennyire fáj a tágítókapszula (nem tudom mi a pontos neve), amit abortusz előtt felhelyeznek?
5-6-os vagyok!
Én pedig még erről a tablettáról nem hallottam. Azt nem tudom, hogy mennyire elavult, de tény, hogy rengeteg helyen ezt használják.
És nem feltétlenül kell előző nap befeküdni. Ezt is orvos/kórház válogatja. Én még nem szültem, mégis csak reggel 7-re kellett mennem és délután 2-3 körül már mentem is haza.
Utolsó!
Nem tervezett baba volt, becsúszott.
De nem hinném, hogy magyarázattal tartoznék.
Nem könnyen szántam rá magam és még most sem vagyok túl rajta. Ez az én keresztem. De elfér a hátamon a többi mellett.
Pont.
Hmmm, érdekesek mindenhol a helyi szokások :) én örülök, hogy tablettát kaptam, illetve helyeztek fel. tudok sajnos a környezetemben olyanról akinek lamináriát raktak fel tágításhoz és méhszájelégtelenségük lett terhesség alatt :( hogy össze függ -e, fogalmam sincs, de mindnél, anno lamináriát használtak :(
a tabinak biztos kell 9 óra, hogy rendesen kitágítson a "kíméletesebb" volta miatt.
Nálunk meg sem tabletta, sem laminária. Missed abom volt sajnos. Reggel 8-kor bementem a kórházba, elaltattak, 10-kor ébresztettek, délig ott kellett még feküdnöm, Egy órára meg már otthon voltam.
De nálunk az abortuszt is így csinálják, hogy altatnak. Nem kell előtte való nap kórházban feküdni és tablettával vagy pálcikával tágulni.
Kedves kerdezo, az ismerosod jol mondta, egyenre valogatja amugy, de van akinel szulesi fajdalomhoz hasonlo fajassal jar a felhelyezes, ab utan beszelgettem a dokikkal es ok mondtak.
sportolni nekem azt mondtak, hogy 2 hetig nem szabad, utana pedig erezni fogom, ha nincs baj, nem faj, akkor nyugodtan. En szemely szerint ket hettel utana mar sportoltam. Abortusz utan masnap pihentem, de az is inkabb csak lustasag volt nalam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!