Aki átesett rajta megtenné, hogy leírja, hogy a terhesség megállapítása (orvos által) után pontosan kikhez kellett menniük abortusz elvégzése előtt?
Ha zavar h. abortuszra megy a kérdező mi a francnak olvasod ezt a témát!
Amúgy elmész nődokihoz és ő elfogja mondani hogyan tovább!
Szia
elmesz a nodikohoz,aki megallpitja a terhesseget es rairja a papirra,hogy nem akarod megtartani. Ez utan a kerulethez tartozo "csaladvedelmis " vedonohoz kell elmenni ahova viszed a papirt. Ott kersz egy idopontot,es beszelget veled,probal lebeszelni. Ad neked 3-4 nap gondolkodasi idot ,es ha meg mindig nem akarod megtartani ad egy 30ezres csekket,amit eloszorbe kell fizetned,csak akkor mutenek. Amit adott a vedono papirt,es a befizetett csekket vinned kell a mutetre. Ahova tartozol korhaz(es vegez abortuszt) felhivod idopontot kersz. Ha szultel reggel mesz be,ha nem,akkor elozo nap este,ahol tagitot tesznek fel..es elegge faj. Lehet,hogy gorcsolsz,verzel. Reggel kapsz xanaxot,es nem ehetsz,ihatsz. Bemesz a mutobe,ezren vannak. Felul maradhat ruha,alul semmi. Kotnek infuziot,stb kabitanak(de alszol). Visszatolnak a korterembe,es az erzes orokre felbecsulhetetlen amiatt ,amit ettel a kisbabaval.
ki az a családvédelmis védőnő? ez érdekelne.
van már védőnője a gyerekeimnek és teljességgel kizárt, hogy hozzá menjek, ő a pletykások legjobbika.
vagy ez másfajta dolgozó? máshol dolgozik?
Akkor mindenképp a kisgyermekes/kismamás védőnő képbe kerül????? Jaj.
És mennyi idő telik el az abortusz megtörténtéig, ha baj van és most hétfőn a nőgyógyász megállapítja, hogy mégiscsak terhesség? akkor elvileg 4hét+5 napnál tartanék.
Azonnal mentem nőgyógyászhoz amikor 1-2 napot késett és pozitív lett a tesztem.6 hetesen volt a műtét.
Családvédelmi szolgálat védőnőjéhez irányított a nőgyógyász,máshol nem tudom hogy működik,én egy 1000 fős faluban lakom,csvsz legközelebb csak 2 várossal arrébb van felénk.Vérvételre és anesztes adatfelvételre mentem műtét elött.A csvsz engedélyezés és a kórházi vizsgálatok külön vannak.Megvolt minden műtét elötti vizsgálat mire megkaptam a csekket.
Nálam amikor megállapította a terhességet,akkor voltam 6hetes. Oda adta a szükséges papírokat,rögtön felmentem vérvételre,ekg-ra. Még aznap a családvédelmis védőnőhöz,másnapra kaptam időpontot hozzá.
Nálunk külön épületben van egy ilyen hölgy. A saját védőnönk ilyennel nem foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!