Aki átesett rajta megtenné, hogy leírja, hogy a
terhesség megállapítása (orvos által) után pontosan
kikhez kellett menniük abortusz elvégzése előtt?
3-as válaszoló!
Nem biztos, hogy előző nap teszik fel a lamináriát.
Nem szüléstől függ, hanem orvos/kórház válogatja.
Nekem aznap reggel tették fel. Semmit nem éreztem, tehát ez meg egyénfüggő.
2014. aug. 11. 20:03
12/22 A kérdező kommentje:
Voltam hétfőn orvosnál. 7mmm-es a petezsák, életjelenség még nincs, nem adott sehova papírt, jövőhéten újra kell mennem, mert életjelenség nélkül nem adja ki a papírt......
kérdeztem az elkötésről: 60-100 e ft között van, fogamzásgátlót a korom miatt nem javasol, spirált sem a méhszájam miatt..... marad az óvszer, ugye , amit most is használtunk...... kész vagyok teljesen.... és most ez a várakozás, amikor érzem, hogy normál terhesség, akárcsak az előző 3 babám.
13/22 A kérdező kommentje:
Annyira peches vagyok és látjátok, a jövőt nézve sem túl biztató a helyzet. már kezdem érteni, hogy a cigányok miért szülnek sorra.... vagy mennek abortuszra. azt gondoltam, hogy én soha nem kerülök ilyen helyzetbe......de, látjátok van ez a helyzet.....
Igen, sajnos van az a helyzet amikor ez a jobb döntés...
De kitartást!
3 gyerek után nem végzik el tb-re az elköttetést? Az minden esetben fizetős?
2014. aug. 12. 15:07
15/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom, itt a google szerint van mód rá, a nőgyógyász viszont ennyit mondott, hogy sokba kerül, de tovább nem részleteztük, mert sajnos más volt a fontosabb téma.
Azóta tudsz már valami biztosat?
2014. aug. 16. 00:37
17/22 A kérdező kommentje:
Most jövőhét hétfőn kell visszamennem, a doki a szívhangra vár :( addig, amíg nincs, nem ad ki papírt a továbbiak intézéséhez. énmeg elég rosszul vagyok, mind lelkileg, mind fizikailag.
Hátha nem is vagy terhes, adná az ég, hogy ne kelljen abortuszra menned. Sajnálom nagyon, hogy ilyen helyzetbe kerültél, de drukkolok nagyon, hogy minden rendben legyen!
2014. aug. 16. 14:12
16-os voltam, először írtam a témához a kérdésemmel.
2014. aug. 16. 14:13
20/22 A kérdező kommentje:
Pozitív teszt van, petezsák van. ez terhesség, hétfőn azt néz meg a doki, hogy fejlődött -e vagy sem, szívhang esetén kell elindítani a műtét előtti teendőket, ha nem élő terhesség, akkor missed abortus a neve és akkor is műtét, csak akkor a lelki része és az ügyintézés valamivel egyszerűbb lenne. mindenképp műtét, ha magától nem indul be a vetélés és miért indulna, még egyszer sem vetéltem el.
Kapcsolódó kérdések: