Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Aki átesett rajta megtenné,...

Aki átesett rajta megtenné, hogy leírja, hogy a terhesség megállapítása (orvos által) után pontosan kikhez kellett menniük abortusz elvégzése előtt?

Figyelt kérdés
pl. vérvétel, ekg, védőnő???? családvédelmis vagy pontosan ki?
2014. aug. 7. 21:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

3-as válaszoló!

Nem biztos, hogy előző nap teszik fel a lamináriát.

Nem szüléstől függ, hanem orvos/kórház válogatja.

Nekem aznap reggel tették fel. Semmit nem éreztem, tehát ez meg egyénfüggő.

2014. aug. 11. 20:03
 12/22 A kérdező kommentje:

Voltam hétfőn orvosnál. 7mmm-es a petezsák, életjelenség még nincs, nem adott sehova papírt, jövőhéten újra kell mennem, mert életjelenség nélkül nem adja ki a papírt......

kérdeztem az elkötésről: 60-100 e ft között van, fogamzásgátlót a korom miatt nem javasol, spirált sem a méhszájam miatt..... marad az óvszer, ugye , amit most is használtunk...... kész vagyok teljesen.... és most ez a várakozás, amikor érzem, hogy normál terhesség, akárcsak az előző 3 babám.

2014. aug. 12. 13:49
 13/22 A kérdező kommentje:
Annyira peches vagyok és látjátok, a jövőt nézve sem túl biztató a helyzet. már kezdem érteni, hogy a cigányok miért szülnek sorra.... vagy mennek abortuszra. azt gondoltam, hogy én soha nem kerülök ilyen helyzetbe......de, látjátok van ez a helyzet.....
2014. aug. 12. 13:53
 14/22 anonim ***** válasza:
54%

Igen, sajnos van az a helyzet amikor ez a jobb döntés...

De kitartást!

3 gyerek után nem végzik el tb-re az elköttetést? Az minden esetben fizetős?

2014. aug. 12. 15:07
 15/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom, itt a google szerint van mód rá, a nőgyógyász viszont ennyit mondott, hogy sokba kerül, de tovább nem részleteztük, mert sajnos más volt a fontosabb téma.
2014. aug. 12. 16:51
 16/22 anonim ***** válasza:
Azóta tudsz már valami biztosat?
2014. aug. 16. 00:37
 17/22 A kérdező kommentje:
Most jövőhét hétfőn kell visszamennem, a doki a szívhangra vár :( addig, amíg nincs, nem ad ki papírt a továbbiak intézéséhez. énmeg elég rosszul vagyok, mind lelkileg, mind fizikailag.
2014. aug. 16. 08:21
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Hátha nem is vagy terhes, adná az ég, hogy ne kelljen abortuszra menned. Sajnálom nagyon, hogy ilyen helyzetbe kerültél, de drukkolok nagyon, hogy minden rendben legyen!
2014. aug. 16. 14:12
 19/22 anonim ***** válasza:
16-os voltam, először írtam a témához a kérdésemmel.
2014. aug. 16. 14:13
 20/22 A kérdező kommentje:
Pozitív teszt van, petezsák van. ez terhesség, hétfőn azt néz meg a doki, hogy fejlődött -e vagy sem, szívhang esetén kell elindítani a műtét előtti teendőket, ha nem élő terhesség, akkor missed abortus a neve és akkor is műtét, csak akkor a lelki része és az ügyintézés valamivel egyszerűbb lenne. mindenképp műtét, ha magától nem indul be a vetélés és miért indulna, még egyszer sem vetéltem el.
2014. aug. 16. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!