Holnapra kell mennem abortuszra, de a párom belémélvezett. Lehetek tőle terhes az abortusz után?
Nekem kamuszagú ez a sztori... Válaszgyűjtögető tini agyszülemény (ld. rengeteg kulcsszó...)
Mint a nem mosogató 5 éves Rozi.
Jesszus...
Amíg ilyen hülyeségeket kérdezel, nem is baj, hogy abortuszra mész!
"de hát a legtöbb nő aki abortuszra készül nem ig viselkedik!! :/"
Miért? Van egy minta, hogy hogyan kell viselkednie egy abortuszra készülőnek?
Ugyan már! Ócska, provokatív kamu.
Szerinted melyik nő megy szimplán nőgyógyászhoz úgy, hogy előtte "feltölteti magát"?!? Mekkora gyomortalanság kell ahhoz, hogy valaki arra kényszerítsen egy orvost, hogy a pasija izéjében kotorásszon?
És ki szexel ahhoz képest előző este, hogy elvenni készül a gyereke életét?
Ez csak arra jó, hogy a két tábor jól egymásnak essen. És ez a cél valóra is vált!
"Miért ne szexelhetne? Az abortusz nem bűn, nem kell vezekelni vagy gyászolni vagy mit tudom én. Ha objektívan nézzük, akkor egy "sima" műtét. Az össznépi bűntudatkeltés és társadalmi nyomás miatt lesz olyan rettegett élmény sok nőnek. Mert bűntudatot KELL érezni, és kész! Holott, legtöbb esetben ez a lehető legjobb és leghumánusabb döntés. "
Egyet értek. A sok sötét, bűntudatkeltő észlény pedig szégyelje magát. Már csak ezért is az abortsuszt választanám, ha nem tudnám vállalni a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!