Nos, én egy 3 gyerekes anyuka vagyok, aki nagyon elítéli az abortuszt. Van egy nagyon jó barátnőm, 4 éves a fia, 33 éves, anyagilag nagyon jól megy neki. A gyerek apjával már rég nincsenek együtt. Most 2 hónapja vsn egy focista pasija, 2 hete lefeküdtek, a menstruációja késik pár napja, és érzi hogy terhes. Tesztet nem hajlandó csinálni, pedig felajánlottam neki hogy átmegyek a patikába és veszek. Az a gond, hogy el akarja vetetni szerencsétlen gyereket. De miért? Csakis a saját maga kényelme érdekében. Hisz pénze van, sőt a gyerek apja is tele van. Mit tennétek a helyembe? Vagy ez jól van igy?
Sajnos nem sok mindent tehetsz. Nekem az unokatesóm csinálta ugyanezt, csak ő tervezte a gyereket a két hónapos kapcsolatra, sikerült is, aztán a pasival összevesztek, a csaj meg rohant abortuszra, mert hát így ugye nem kell a gyerek. Buta, önző emberek, nem tudják, hogy itt egy kicsi ember életéről van szó. Elmondod a véleményed és ennyi.Ráadásul akkor a te barátnőd sem védekezett, így tisztában volt azzal, hogy terhes lehet, így még undorítóbb a dolog. Nagyon kicsi az esély arra, hogy védekeztek és véletlen csúszott be a baba, de ha valaki szexel, tudja, hogy nem nulla a kockázat.
2014. júl. 9. 12:45
12/20 anonim válasza:
En meg az itelkezo, hulye embereket es a minden leben kanal noket utalom es tartom undoritonak.
Meg neked sincs ehhez sok kozod, nem , hogy az itt levo valaszoloknak. Amugy remelem elotte is ilyen nagy szad es elmondod a velemenyedet, kedves kerdezo.
2014. júl. 9. 15:36
13/20 A kérdező kommentje:
Igen, elmondtam neki is. Bár nem hinném, hogy "nagy a szám". Esetleg neked :)
Tervezte a babát a ő is, csak gondolom nem hitte volna hogy elsöre sikerül. Köszönöm a válaszokat!
2014. júl. 9. 17:32
14/20 anonim válasza:
Hat nem tudom....nem en jottem fel egy anonim oldalra , hogy a baratnom donteset megosszam masokkal, majd kibeszeljem.:)
2014. júl. 9. 18:37
15/20 A kérdező kommentje:
Ha nem tűnt volna fel, segíteni szeretnék neki, hisz tudom, megfogja bánni...
2014. júl. 10. 18:23
16/20 anonim válasza:
Semmi közöd hozzá. Ha segíteni akarsz neki, akkor támogatod, ha ez nem megy az elveid miatt, akkor pedig hagyd békén.
Ha hozzám jönnél ilyen rosszindulatúan, ítélkezve "téríteni", jó akarás meg segítség címszóval, rég rád csaptam volna az ajtót és már nem lennél a barátnőm.
A másik amit sose értettem, csak azért mert valakinek sok pénze van, miért kéne 5-8 gyereket vállalnia, ha neki 1 is elég? Amúgy az anyagi helyzetéhez sincs túl sok közöd, hacsak nem a könyvelője vagy.
2014. júl. 12. 18:18
17/20 mi a fene válasza:
Gyereket pénzes pasi miatt nem lehet vállalni, csak önzetlenül tiszta szivvel. Ha elveteti az ő döntése, de a gyerek ne tudja meg. Lehet hogy örökre bánni fogja, de csak a nő dönthet ebben.
2014. júl. 14. 21:04
18/20 A kérdező kommentje:
Az egészet csak kitalálta, nem is volt terhes. Nem beszélek vele többé.
2014. júl. 22. 13:31
19/20 anonim válasza:
Ha igaz lenne se lenne hozzá semmi közöd. Miért kell beleszólni és előre tudni mit fog megbánni a másik? Törődj a magadéival, sőt szülj helyette negyediket is....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.