Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Hogy segítsek neki? Undorító...

Hogy segítsek neki? Undorító dologra készül.

Figyelt kérdés
Nos, én egy 3 gyerekes anyuka vagyok, aki nagyon elítéli az abortuszt. Van egy nagyon jó barátnőm, 4 éves a fia, 33 éves, anyagilag nagyon jól megy neki. A gyerek apjával már rég nincsenek együtt. Most 2 hónapja vsn egy focista pasija, 2 hete lefeküdtek, a menstruációja késik pár napja, és érzi hogy terhes. Tesztet nem hajlandó csinálni, pedig felajánlottam neki hogy átmegyek a patikába és veszek. Az a gond, hogy el akarja vetetni szerencsétlen gyereket. De miért? Csakis a saját maga kényelme érdekében. Hisz pénze van, sőt a gyerek apja is tele van. Mit tennétek a helyembe? Vagy ez jól van igy?
2014. júl. 8. 12:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
24%

Amíg a törvény engedélyezi, addig azt tehet a testével, amit akar... nem vagyok abortuszpárti, ha az én barátnőm lenne nem erőszakosan, de finoman megpróbálnám lebeszélni.

Ha nem sikerül, elfogadnám a döntését.

Emberileg talán nem tudnék úgy nézni rá ahogy eddig (számomra az egészséges magzatot elhajtók gyilkosok). Lehet hogy megsínylené, tönkre is menne a barátságom vele, de ebben a helyzetben nem lehet többet tenni.

2014. júl. 8. 12:05
 2/20 anonim ***** válasza:
10%
Sok mindent sajnos nem tehetsz. Elmondhatod a saját véleményedet, érvelhetsz a baba mellett, de dönteni ő maga fog :-( Az ő élete, ebbe nem nagyon szólhatsz bele.
2014. júl. 8. 12:06
 3/20 anonim ***** válasza:
55%
Szóval még az sem biztos hogy terhes?? Nem értem miért aggódsz... Ez az ö élete, ö döntése. Mellesleg felnött gyermekes nöként eléggé agyatlannak tünik már alapból hogy nem védekezik nemkívánt terhesség miatt, nem beszélve szexuális úton terjedö betegségekröl. 2 hónap után.. Buta nö! Az ilyen ne szüljön többet, igaza van.
2014. júl. 8. 12:07
 4/20 anonim ***** válasza:
85%

Mi közöd van neked ahhoz, hogy egy másik ember vállal-e életre szóló kötelezettséget magának vagy nem.

Semmi!

Ne szólj ebbe bele. Én se vállalnák gyereket egy két hónapja tartó kapcsolatba már bocs. Egy gyereknek apa is kell, jelen esetbe viszont nincs.

Én szükséges rossznak gondolom az abortusz, jelen esetben is ezt tartom célszerűnek.

Ha már ennyi esze volt 33 évesen, hogy még mindig nem tudja hogy kell védekezni, akkor oldja meg.

Szerintem az előbbi a jó megoldás.

2014. júl. 8. 12:08
 5/20 anonim ***** válasza:
Bocsi valamiért törölte a bevezető szöveget, így elég bunkó hozzászólásnak hat az előző :S Nem akarlak megbántani, tudom hogy segíteni akarsz.
2014. júl. 8. 12:10
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Nen szólnék bele. Ha nem akarja a gyereket akkor elmegy abortuszra ami a helyes döntés.
2014. júl. 8. 12:11
 7/20 A kérdező kommentje:

Felvetettem neki az örökbeadás lehetőségét. Err jött a válasz: miért az sem jobb mint az abortusz.

Tudjátok, eddig napi ötször elmondta, hogy ennek a férfinak szülne és hogy mennyire akar mégegy gyereket... Nem értem :(

2014. júl. 8. 12:16
 8/20 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem ebbe nem szólhatsz bele, örökbe adással meg főleg ne fáraszd.Gondolom nem akar 2 gyerekkel egyedül maradni. Elhiszem, hogy neked ez bűn, de ez az ő élete.
2014. júl. 8. 13:27
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Az örökbefogadás a gyereknek ezerszer rosszab az abortusznál még nincs gyerek.
2014. júl. 8. 23:16
 10/20 anonim ***** válasza:
92%

Na az ilyen "jó" barátnőktől mentsen meg az ég.

Attól még, hogy te így gondolkozol, más nem így gondolja és neked az ég egy adta világon semmi közöd hozzá, hogy egy másik nő mit csinál a magzatával.

2014. júl. 8. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!