Ha elvetetem, akkor kell szülői hozzájárulás, vagy felügyelet?
99%,hogy nem vagy terhes,amint megnyugszol meg is fog jonni.
Viszont ebbol is latszik,hogy meg nem vagy eleg erett a szexhez,ugy hogy varj meg vele par evet.
Es,ha az eset ota eltelt mar 2 het,akkor nyugodtan tesztelhetsz.
Szerintem sem vagy állapotos. De ez jó lecke. Tényleg nem neked való még a szex.
Ne akard megtudni, mit jelent abortuszos nőnek lenni!
Terhes már nem leszel, vagy az vagy már most is, vagy nem.
Tesztelj! Az esély bár megvan, de minimális.
Ha nem vársz babát, komolyan gondolkodj el, nézz utána, tudakozódj róla, mit jelent az abortusz a kis magzat számára! És élj úgy, hogy ezt a beavatkozást kizárod a lehetőségek köréből. Várj még a nemiséggel, és ha valóban érett leszel rá, mindig védekezz gondosan!
Szerintem se vagy terhes.Megjött azóta?
Bár nem értek egyet ivilicious válaszadóval(ami a korai szexet illeti),én csak ezt az egy válaszát láttam,de abban nem ír abortuszról.Azt írja,12,5 évesen már szexelt,semmi baja nem lett,5 évig volt együtt azzal a fiúval....nem azt írta,hogy 5 év múlva teherbe esett!Nem is értem honnan szedtétek azt,hogy AB-ra ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!