Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Egy kis segítséget kérek...

Egy kis segítséget kérek ítélkezés nélkül!?

Figyelt kérdés

Nagyon úgy néz ki, hogy becsúszott egy terhesség, de sajnos nem tudjuk megtartani. Még mielőtt ítélkeznétek, van egy kisfiam, akit nagyon vártunk, de jelenleg nem tudnánk még egy gyereket felnevelni, és azt pedig nem szeretném, hogy hiányt szenvedjenek. Nem részletezném, mert a lista kicsit hosszú lenne, ami tényleg nem publikus, és ez s döntés is meg kell, hogy szülessen valamikor, szóval elmegyek a nőgyógyászhoz, és utána hogy történik pontosan? És melyek azok a kórházak Pesten, esetleg környékén, ahol ezt elvégzik? És hol milyenek az orvosok? Aki szült előtte az még aznap haza is mehet?

//Előre is köszönöm a válaszokat, és akik csak kritizálni, és beszólogatni tudnak, azok kérem hagyjanak, köszönöm//

2014. ápr. 29. 14:18
 1/2 anonim ***** válasza:
72%
Szia! Sajnos én is átestem ezen. Én nem ítélkezem, mindenkinek joga van a döntéshez. Nos, megbeszéled a nőgyógyászoddal. Nálam ő végezte a műtétet is. Előtte mennem kellett vérvételre, meg az ÁNTSZ-be védőnőhöz tanácsadásra. Ott vissza kellett mennem, hogy nem gondoltam meg magam, adtak csekket és azt kellett befizetnem. Aztán mikor ezek a papírok megvoltak, kb 1 hét, akkor a nőgyógyász befektetett a kórházba. Előtte tágítottak, de Te, hogy már szültél, úgy nem kell előtte tágítás. Szóval reggel befekszel, megcsinálják a műtétet és már délután haza is mehetsz. Inkább a lelki része a rosszabb...
2014. ápr. 29. 14:25
 2/2 anonim ***** válasza:
67%

Nőgyógyásztól kaptam beutalót családvédelmibe.Rajta volt a megye(GYMS) összes családvédelmi szolgálatának címe és telefonszáma.Kiválasztottam azt amit legkönnyebben elérek átszállásokkal és telefonon egyeztettük az első időpontot.Körülbelül 1 órán át beszélgettünk főleg a műtétről(semleges volt a hozzállása,nem akart rábeszélni vagy lebeszélni).Egyeztettük a következő időpontot,minimum idő 3 nap nekem ez sajnos 1 hét lett.Második alkalommal csak annyit kérdezett,hogy mire jutottam.Kitöltötte a papírokat és adott egy csekket.

Nőgyógyász adott beutalót vérvételre és altatóorvoshoz,ezeket a családvédelmi eljárással párhuzamosan elintéztem.

Kórházba reggel 8-ra mentem be és délután 4-kor engedtek haza kísérővel(még nem szültem).Mindenki rendesen vagy inkább semlegesen viselkedett velem.Nem néztek rondán,nem voltak beszólogatások.

Főleg Pestet kérdezted,de az nagyjából ugyanaz mindenhol.

2014. ápr. 29. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!