Elmész a nődokihoz, majd a védőnőhöz, kitöltesz egy köteg papírt, és mindent részletesen elmondanak.
2013. nov. 21. 07:16
4/21 anonim válasza:
Nőgyógyász kiadja a papírokat.Utána családvédelmis,vérvétel,altató orvos,és időpontot kell kérni a műtéthez,ha minden megvan.És a családvédelmis ad majd csekket amit be kell fizetned. Kb 2 hét alatt el lehet intézni mindent.
2013. nov. 21. 08:00
5/21 anonim válasza:
19 évesen mi az oka, hogy abortuszra kell menned? Ha meg lehet tudni?! (félre ne értsd,nem kötekedés,vagy akármi,csak kíváncsiság)
2013. nov. 21. 08:19
6/21 anonim válasza:
Úgy zajlik, hogy mesterségesen feltágítják a méhszájadat, majd elaltatnak, a babádat feldarabolják, majd a teste maradványát egy szívócsővel kiszívják a méhedből. Egy küretkanállal pedig eltávolítják az esetlegesen bent maradt szövetdarabkáit. Negyed óra az egész. És nincs többé.
2013. nov. 21. 10:52
7/21 anonim válasza:
Kedves hatos! Szánalmas vagy!
2013. nov. 21. 11:23
8/21 anonim válasza:
Vákummal történik az egész.Utána az altatásból felköltenek és még pihenned kell 2 órát.Ha minden rendben van aznak kora délután hazamehetsz.
2013. nov. 21. 11:23
9/21 anonim válasza:
Nem baj, kedves 7-es, vállalom. Ezerszer inkább vagyok ilyen, mintsem, hogy az igazságot eltagadó, álságosan empatikus, ultraliberális, abortuszjogokért küzdő, a hozzászólásaimmal újabb és újabb abortuszokat támogató, igazi modern, 21. századi ember legyek. Sosem cserélnék veled.
Egyébként, ha megfigyelted, szigorúan a kérdésre válaszoltam és minden szavam igaz volt.
Neked is szép napot! Őszintén.
2013. nov. 21. 13:14
10/21 anonim válasza:
Kedves 6-os! Büszke lehetsz akkor magadra, és nem a kérdésre vlaszoltál, hanem megragadtad az alkalmat, hogy az abortusz ellen kampányolj. Persze, ha ezzel belerúgsz egy emberbe, az már nem érdekel, ugye? Lényeg, hogy megint elmondhattad a nagy igazságot.
Mellesleg ugyanakkora felelősség valakit abortuszra bíztatni, mint arra, hogy tartsa meg a nem kívánt terhességet.
Amúgy első válaszoló voltam, és én válaszoltam a kérdésre, annlkül, hogy állást foglaltam volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!