Az abortusz biztos halál, a nem kívánt gyerek pedig egy potenciálisan szerethető emberi lény. A felelősség tehát természetesen nem ugyanannyi.
Szerinted te mekkorákat rúgsz egy 0-12 hetes EMBERbe? Belegondolsz egyáltalán? Vagy csak engem vádolsz?
2013. nov. 21. 13:36
12/21 Je Veux válasza:
#11 Megint a hiszti.. Sose fogadják el az "igazad", kár a gőzért. Hálisten.
2013. nov. 21. 14:06
13/21 anonim válasza:
Szerintem nem kéne veszekedni!Én is abortusz ellen vagyok,mégis rákényszerültem 1 abortuszra másfél hete.Nem én akartam így,de ez hosszú téma és fájó erről beszélni is.De így megértem azokat akik szintén abortuszra kényszerülnek,mert nem lehet tudni ki miért dönt így.Eddig úgy voltam akik folyton abortuszra jártak,hogy nem értem miért nem védekeznek stb... Mert nem öröm abortuszra járni meg a sok vizsgálatokra.Én sem védekeztem és szerettük vna a picit,akit sajna el kellett vetetnem :( De valami nagyobb baj közbe jött ami miatt most őt nem hagyhattuk meg.Úgyhogy szerintem nem kéne bántani azokat akik abortuszra árnak,mert nem biztos,hogy folyton oda jár vagy csak első alkalom és ki tudja miért.Az tény alá írom,hogy ezzel megöli a saját gyerekét,de ki tudja mi áll a mögött,hogy valaki ilyen döntésre jut.Nekem is nehéz volt.És most is az.
2013. nov. 21. 15:59
14/21 anonim válasza:
Kedves utolsó, látod, magad is tudod, hogy az abortuszban egy nő a saját gyerekét öleti meg, tényként írod ezt te is.
Szerintem ez felfoghatatlan. Egyszerűen érthetetlen. A már megszült, élő, ép és egészséges gyermekét senki nem lenne képes megölni, de azt a védtelent, aki ugyanúgy a sajátja, mint az, aki már megszületett, csak éppen még rejtőzködik és pici, tehetetlen és kiszolgáltatott, azt mégis. Miért?
Azt pedig derűsen mondom neked is, hogy senki nem veszekedett itt. Tényleg nem.
2013. nov. 21. 17:18
15/21 anonim válasza:
Lehet hogy felfoghatatlan, érthetetlen, de az ő magánügye, és nem tartozik megosztani senkivel sem az okát. Nem ismerjük a hátterét, és szemétség lenne itt okoskodni, hogy ezt meg azt csinálja, mikor eldöntötte.
Számomra is felfoghatatlan egypár dolog, ami a világban megy, de sajnos ilyen az élet. :/
2013. nov. 21. 18:16
16/21 anonim válasza:
Igen ez igaz,de tudod nem mindegy,hogy még nagyon picike vagy már nagyobb és látod.Így könnyebb valamennyire.Meg pláne,ha félsz,hogy a későbbiekben valami baj lehet a terhességgel,mert nekem pl 6 hetes korom ót barnás folyásom volt ami nem múlt.De uh-on nem látták az okát.De mondom mindennek oka van!Nekem ez volt az egyik oka,a másik meg magán jellegű.Nekem nagy okom volt rá!De ez az én magánügyem!És nekem fájt!A sírás keringetett mikor betoltak a műtőbe.De ez nem az én akaratom volt.És még egyszer hangsúlyozom nekem nagyon fáj és remélem soha többet nem kényszerülök abortuszra!
2013. nov. 21. 18:19
17/21 anonim válasza:
Tök jó, hogy itt a legtöbben csak okoskodni tudnak, meg kioktatni a Kérdezőt, vagy éppen egymást!
Senkinek semmi köze ahhoz, hogy valaki miért dönt az abortusz mellett!
2013. nov. 22. 14:09
18/21 anonim válasza:
Hát ezt mondom én is,hogy senkinek semmi köze hozzá!Mert csak van oka rá!Akinek meg nem tetszik az ne írjon ide!Mert ide azért ír az ember,hogy megkérdezze,ha valamit nem tud.
2013. nov. 22. 15:20
19/21 anonim válasza:
Sajnos félő, hogy nekem sem lesz más választásom. egy héttel azután tudtam meg hogy terhes vagyok, hogy elvesztettem a munkám.apuka valószínűleg nem akarja. egyedül nem vállalhatom, mert se pénz se lakhatás. pedig azt mondtam h soha nem megyek abortuszra. és most rettegek, pedig nagyon szeretném a babát....
2013. nov. 25. 09:04
20/21 anonim válasza:
Teny a magzat el szive dobog
Teny abortusz alatt az eletet megszakitjak
Teny testet darabokra szaggatja a vakum majd szerves veszelyes hulladekba dobjak
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!