Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Hogyan lehet "jóvá tenni" egy...

Hogyan lehet "jóvá tenni" egy abortuszt?

Figyelt kérdés
Mit kell tenni, hogy ha az ember megbánta, akkor valamiképp helyrehozza, amit tett, ha a baba már nem él?
2014. ápr. 22. 11:38
1 2
 11/15 GuitarrGuy válasza:
52%

miért vetetted el?

ha felelőtlenségből (pl. óvszer nélkül basztál) akkor nem bocsájthatsz meg magadnak, mert egy ostoba felelőtlen k*r*va vagy....

ha ÉRTELMES okból (pl. rendellenességgel született volna, fogyatékkal) akkor nincs mit megbocsájtani, a babának is így volt a jobb (---> bár ez sem feltétlenül igaz)

a "fordulj istenhez"-re nem mondok semmit, ha vallásos vagy akkor igen, ha nem akkor nem.....de mivel volt abortuszod, ezért feltételezem nem vagy az, ezért felejtheted/fölösleges. különbenis a vallásos emberek nem végeztetnek el abortuszt magukon...

szóval miért vetetted el?

https://www.youtube.com/watch?v=F2K6wnU4Hco

2014. máj. 4. 18:46
 12/15 A kérdező kommentje:

Nem vetettem el egyetlen gyermekemet sem, írtam, hogy nem magam miatt kérdeztem.

Ezért aztán külön köszönöm, hogy kb. utcanőnek titulálsz, abszolút ismeretlenül...

Egyébként hívő vagyok, 3 gyerekem van, és nem értek egyet az abortusszal.

Kíváncsi voltam esetleges tapasztalatokra, véleményekre. Ennyi.

A helyedben mélyen magamba szállnék.

2014. máj. 5. 08:06
 13/15 anonim ***** válasza:
tevagy mégsértödve és pattogsz itt ? Honnan tudtuk volna hogy nemrólad van szó ? Magyarból a fogalmazási szinta 0 már bocs
2014. máj. 5. 23:05
 14/15 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy a "szinta" 0, de érd be ennyivel, utolsó. Ha tudnál olvasni, képes lettél volna értelmezni, amit közvetlenül a te hozzászólásod előtt írtam, hogy NEM magam miatt kérdeztem.

Egyébként pedig a főkérdésben megfogalmazottakból sem lehet közvetlenül következtetni a személyes érintettségre. Próbálkozz újra, hátha most sikerülni fog.

2014. máj. 6. 08:04
 15/15 anonim ***** válasza:
Jóvátenni nem lehet.Ám abból,hogy nem Magad miatt kérdezed,még nem derül ki,hogy más személy miatt.Én is arra gondoltam,hogy a baba miatt....
2014. máj. 14. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!