Hogyan lehet "jóvá tenni" egy abortuszt?
miért vetetted el?
ha felelőtlenségből (pl. óvszer nélkül basztál) akkor nem bocsájthatsz meg magadnak, mert egy ostoba felelőtlen k*r*va vagy....
ha ÉRTELMES okból (pl. rendellenességgel született volna, fogyatékkal) akkor nincs mit megbocsájtani, a babának is így volt a jobb (---> bár ez sem feltétlenül igaz)
a "fordulj istenhez"-re nem mondok semmit, ha vallásos vagy akkor igen, ha nem akkor nem.....de mivel volt abortuszod, ezért feltételezem nem vagy az, ezért felejtheted/fölösleges. különbenis a vallásos emberek nem végeztetnek el abortuszt magukon...
szóval miért vetetted el?
Nem vetettem el egyetlen gyermekemet sem, írtam, hogy nem magam miatt kérdeztem.
Ezért aztán külön köszönöm, hogy kb. utcanőnek titulálsz, abszolút ismeretlenül...
Egyébként hívő vagyok, 3 gyerekem van, és nem értek egyet az abortusszal.
Kíváncsi voltam esetleges tapasztalatokra, véleményekre. Ennyi.
A helyedben mélyen magamba szállnék.
Lehet, hogy a "szinta" 0, de érd be ennyivel, utolsó. Ha tudnál olvasni, képes lettél volna értelmezni, amit közvetlenül a te hozzászólásod előtt írtam, hogy NEM magam miatt kérdeztem.
Egyébként pedig a főkérdésben megfogalmazottakból sem lehet közvetlenül következtetni a személyes érintettségre. Próbálkozz újra, hátha most sikerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!