Abortusznál milyen családvédelmishez vagy védőnőhöz küldenek el? Ugye nem a lakókörzetemben lévőhöz?
A kérdéshez érdemben nem tudok hozzászólni, viszont kezd neki minél hamarabb, mert egy borzasztó bürokratikus országban élünk, és hivatalosan csak 3 hónapos koráig lehet elvetetni a gyereket.
7-es... csak az írásképedből ítélve egy ritka nagy suttyó lehetsz és a jövőnk érdekében remélem, hogy nem fogsz szaporodni. A vallási fanatizmus mintapéldája vagy. Buta és rosszindulatú.
A "fogalmazásgátló"-s válaszoló: ez nekem is fájt, de viszont roppant tanulságos történetet osztott meg velünk.
na az elozoeket inkabb atugrottam...kedves kerdezo, szerintem te is tedd azt...
en helyileg Szolnokra tartozom de Pesten voltam es nagyon surgos volt mar, felhivtam pont a kobanyait, ami a Mazsa ternel van, mondta a vedono, hogy meg aznap mehetek, nem volt belole semmi gond, korhazba meg egy harmadik megyebe mentem.
Nem küldenek, saját magadnak kell felkeresned egy családvédelmist, kell tőle az igazolás, hogy kétszer meglátogattad és felvilágosított a lehetőségeidről.
Nem kötelező a lakóhelyed szerintihez menni, az országban bármelyikhez mehetsz. A lényeg, hogy kétszer kell menni, 3 nap különbséggel, hogy megfontolhasd a dolgot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!