Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortusznál milyen családvédel...

Abortusznál milyen családvédelmishez vagy védőnőhöz küldenek el? Ugye nem a lakókörzetemben lévőhöz?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 2. 13:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
jaj... hülyék vannak,voltak és lesznek is...
2014. ápr. 5. 10:26
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
7 es válaszadóval egyet értek én mindenkép megtartanám a gyereket ha beteg akkor is de mindenki maga tudja mit bir elátni. rondát ne írj mert a gyakori kérdések lekorlátozza a felhasználoneved !
2014. ápr. 5. 21:15
 13/20 anonim válasza:
18:57es inkább neked kéne megdöglened!
2014. ápr. 6. 13:03
 14/20 Mandy1408 ***** válasza:
42%

A kérdéshez érdemben nem tudok hozzászólni, viszont kezd neki minél hamarabb, mert egy borzasztó bürokratikus országban élünk, és hivatalosan csak 3 hónapos koráig lehet elvetetni a gyereket.

7-es... csak az írásképedből ítélve egy ritka nagy suttyó lehetsz és a jövőnk érdekében remélem, hogy nem fogsz szaporodni. A vallási fanatizmus mintapéldája vagy. Buta és rosszindulatú.

A "fogalmazásgátló"-s válaszoló: ez nekem is fájt, de viszont roppant tanulságos történetet osztott meg velünk.

2014. ápr. 7. 10:12
 15/20 anonim ***** válasza:

na az elozoeket inkabb atugrottam...kedves kerdezo, szerintem te is tedd azt...

en helyileg Szolnokra tartozom de Pesten voltam es nagyon surgos volt mar, felhivtam pont a kobanyait, ami a Mazsa ternel van, mondta a vedono, hogy meg aznap mehetek, nem volt belole semmi gond, korhazba meg egy harmadik megyebe mentem.

2014. ápr. 8. 20:52
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdemi válaszokat. A többire inkább nem reagálok mert nem süllyednék le arra a szintre.
2014. ápr. 9. 08:59
 17/20 anonim ***** válasza:
7es vagyok. Már mindegy... Van 2 nagyon édes kicsim..
2014. ápr. 9. 11:46
 18/20 A kérdező kommentje:
Nekem is.....
2014. ápr. 10. 06:35
 19/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, mennyire eldöntött tény az abortusz? Mi hiányzik ahhoz, hogy élhessen és megszülethessen a gyermeked? Tudok esetleg valamiben? 3 gyerekes anyuka vagyok, maradt a gyerekekről ez,az. Írj bátran!
2014. ápr. 10. 08:05
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem küldenek, saját magadnak kell felkeresned egy családvédelmist, kell tőle az igazolás, hogy kétszer meglátogattad és felvilágosított a lehetőségeidről.

Nem kötelező a lakóhelyed szerintihez menni, az országban bármelyikhez mehetsz. A lényeg, hogy kétszer kell menni, 3 nap különbséggel, hogy megfontolhasd a dolgot.

2014. ápr. 14. 21:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!