Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Másfél hete volt abortuszom,...

Másfél hete volt abortuszom, ezek a tünetek normálisak?

Figyelt kérdés
Csak a műtét napján véreztem, de akkor erősen. Utána 4 napig nem volt semmi, majd enyhén véreztem egy napig. Ma 38-as lázam lett, és iszonyatosan fáj a torkom. Szerintetek a mai tüneteimmel nőgyógyászhoz kellene fordulnom, vagy háziorvoshoz? Mondták a kórházban, hogyha láz jelentkezik, az nem jó jel, de a torokfájás miatt nem vagyok biztos benne, hogy az abortusz miatt vagyok-e most rosszul. Köszönöm előre is a válaszokat.
2014. márc. 31. 14:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem az abortusztól van, mindenesetre én, biztos, ami biztos alapon készíttetnék egy ultrahangot, főként, hogy nem elég "szakaszos" volt a vérzés, ki kellene zárni azt, hogy a méh üregében van valamilyen pangó folyadék. Ha van, kapsz méhösszehúzó cseppeket, amitől szűnik a gond, és antibiotikumot, ha nincs, akkor volt egy felesleges kör.
2014. márc. 31. 15:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltál. El fogok menni UH-ra mindenképp.
2014. márc. 31. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!