Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Volt egy abortuszom csütörtökö...

Volt egy abortuszom csütörtökön. Mikor fog visszaállni az étrendem olyanra amilyen terhesség előtt volt?

Figyelt kérdés

Mikor lehet kádban fürdeni? Oké hogy a sex tilos 6 hétig. Azt be is tartjuk a párommal. Van még egy kis vérzésem (kevesebb mint egy mestruációs vérzés) vannak néha kis görcseim ugyan olyan mint egy mestruációs görcs. Ez normális? Ha igen meddig? És mikor kell vele orvoshoz fordulni?

20/L

2013. dec. 17. 09:12
 1/6 anonim ***** válasza:
6 hétig is vérezhetsz, nekem egy hét után elmúlt. Kádban is 6 hét a tilalom.
2013. dec. 17. 09:20
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Az ÉTRENDED??????? Háromszor is elolvastam, jól látom-e. Azt eszel, amit akarsz.

Szegény baba!

2013. dec. 17. 09:35
 3/6 anonim ***** válasza:
2013. dec. 17. 09:39
 4/6 anonim ***** válasza:
27%
Már nem kell kettő helyett enned... Pont ezt akartad, nem?
2013. dec. 17. 09:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Kádban fürdés és szex valóban ne legyen hat hétig, de enni ehetsz bármit nyugodtan. Ha van még hányingered, az normális, mert a hormonok nem ürülnek ki azonnal a szervezetedből. Gondolom erre gondoltál az étrenddel kapcsolatban.A görcs normális, hiszen gondolj bele, kikaparták a méhedet és a méhfalnak is kell idő a regenerálódáshoz. Ráadásul vissza kell húzódnia az eredeti állapotába és ez is okozhat panaszokat. Orvoshoz ezzel nem kell menni. Ellenzem az abortuszt, de azért próbáltam normálisan válaszolni. Remélem sikerült. Mielőbbi testi-lelki gyógyulást!
2013. dec. 17. 15:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Igazából a kádban fürdés inkább csak az első mensi után legyen..Majd ha lázas leszel és görcsölsz akkor menj orvoshoz.
2013. dec. 17. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!