Ha csütörtökön kellett volna megjönnie, és tegnap együtt voltunk, utána pedig azonnal hánytam, akkor ez már lehet terhesség?
Igazából csak pettingeltünk mert pár napja nagyon nem kívánom a dolgot. Napok óta hányingerrel küszködök, és tegnap az orgazmust követően volt egy kis hasszúrkám, aztán kb 5 perc múlva kirohantam hányni ( nem, nem azért, mert nem volt jó :P ).
2 tesztem van, egy alig látható halvány pozitív és egy negatív. Mindkettő csütrötökön készült délelőtti vizeletből, de nem reggeliből. Várjak még a teszttel, vagy rohanjak a gyógyszertárba? Még annyi, a nemvárt napja óta tojcsis átlátszó, de nyúlós folyásom van.
Perverz válaszolók kíméljenek!
Hát ma itt még normális emberrel nem talákoztam! Olvassátok a kérdést is, vagy csak marhaságokat válaszoltok?
Ki mondta, hogy elvetetném? Hol olvastál ilyet?
Büszke lehetek magamra? :D Igen lehetek, tudok olvasni, és értem is amit olvasok, veled ellentétben. :D
Nyugi, ha van halvány pozitív teszted, akkor légy türelmes, nagy esély van a babára! :-)
Várj még egy-két napot, és tesztelj kora reggeliből. Addig meg kitartás. Ha az orgazmust követően kellemetlen testi tüneteid vannak, akkor egy kicsit hanyagoljátok a szexet.
Ja, és ne foglalkozz azokkal, akik nem értelmezik a kérdésedet, hanem rögtön támadnak! :-)
Végre normális kommentek! Köszike!
Kedves Utolsó!
Igen, én is erre gondoltam, hogy hanyagolni kellene most, még így is, hogy nincs totál biztos pozitívom.
Ilyen még soha nem fordult elő velem, azért is kérdeztem. Az első terhességem idején kb. a 10. hét környékétől nem kívántam a dolgot, gondolom ez nem egyedi. De ilyen, hogy hányni rohantam, hát ez elképesztett teljesen.
Kedves Utolsó Előtti!
28 naposak,de azért nem órához igazítható. Pedig mennyivel egyszerübb lenne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!