Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha csütörtökön kellett volna...

Ha csütörtökön kellett volna megjönnie, és tegnap együtt voltunk, utána pedig azonnal hánytam, akkor ez már lehet terhesség?

Figyelt kérdés

Igazából csak pettingeltünk mert pár napja nagyon nem kívánom a dolgot. Napok óta hányingerrel küszködök, és tegnap az orgazmust követően volt egy kis hasszúrkám, aztán kb 5 perc múlva kirohantam hányni ( nem, nem azért, mert nem volt jó :P ).

2 tesztem van, egy alig látható halvány pozitív és egy negatív. Mindkettő csütrötökön készült délelőtti vizeletből, de nem reggeliből. Várjak még a teszttel, vagy rohanjak a gyógyszertárba? Még annyi, a nemvárt napja óta tojcsis átlátszó, de nyúlós folyásom van.

Perverz válaszolók kíméljenek!

2010. febr. 13. 08:36
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2010. febr. 13. 12:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem tesztelj még eggyet,most vagy párnap múlva!
2010. febr. 13. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!