Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Tegnap délután volt az abortus...

Tegnap délután volt az abortuszom. Meddig fogok vérezni?

Figyelt kérdés
Úgy veszem észre hogy azért elég sok van. Ez normális? Mennyi ideig normális ha vérzik az ember? Mikor érdemes orvoshoz fordulni vele? Mennyi idő után kell meg jönnie a mensinek?
2013. dec. 13. 03:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Olyan 1 het-10 nap siman belefer. Nekem 2 missed ab-om volt,az elso utan semmi bajom sem volt, a masodik utan meg jott a niagara eleg sokaig...
2013. dec. 13. 03:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem 11 napig volt, és 6 hétre jött az első mensim meg. De nekem kevés vérzésem volt, inkább az utólsó 3 napban volt erősebb.
2013. dec. 13. 08:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Max. Ket het. Abortusz, missed ab utan a kovetkezo a szabaly: ha tobb egy normal menstruacios verzesnel es, vagy a homersekletwd 37, 2 fole megy akkor doki. Addig nyugi, pihenes. 6 hetig nincs szex.
2013. dec. 13. 08:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Én abortusz után 2 napig véreztem közepesen, majd 10 napig nagyon gyengén. A mensim 8 hétre jött meg.
2013. dec. 13. 20:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Semmi felvilágoitásts se adot az orvos aki végezte ? Azta mindenét a pénzt eltete meg keveslte gondolom. Jólteted hogy nem adtál többet hisz a mütétet kifizeted de ezek cska a pénzt lesik,különben lese szarják az embert. még a kutyával is jobban bánnak.
2013. dec. 14. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!