Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » 6 hete volt az abortuszom és...

6 hete volt az abortuszom és néha szurkál a hasam voltam párommal együtt mikor várhatom hogy megjön? Nincs semmi jele hogy megjönne

Figyelt kérdés
abortusz,

2013. nov. 17. 20:05
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Nem kérdezted meg az orvostól? Miért nem??..
2013. nov. 17. 20:06
 2/27 ASOT ***** válasza:
talán orvos nemde??? most volt abortuszod..jajj istenem...
2013. nov. 17. 20:08
 3/27 A kérdező kommentje:
kérdeztem és aztmondta hogy 14 e körül jön meg de nem jött meg semmi jele nincs
2013. nov. 17. 20:08
 4/27 anonim ***** válasza:
Nekem 7 hete volt és még nálam sincs semmi jel, hogy megjönne. Orvoshoz csak jövő hét közepére kaptam időpontot.
2013. nov. 17. 20:15
 5/27 A kérdező kommentje:
csak parálok hogy megint terhes vagyok
2013. nov. 17. 20:18
 6/27 tevetke válasza:
Istenem add, hogy kamu legyen!!! -.-
2013. nov. 17. 20:39
 7/27 anonim ***** válasza:

6 hete volt abortuszod és máris együtt voltál a pároddal? Nem mondták, hogy hat hétig tilos a szex?

Menj vissza az orvoshoz de sürgősen!

2013. nov. 17. 21:52
 8/27 anonim ***** válasza:
46%
Nekem volt 7 hete. Hülyeség, hogy hat hétig tilos. Nekem 2 orvos is mondta + a papíron amit kiadtak is úgy van írva, hogy 2 hétig tilos a szex.
2013. nov. 17. 22:55
 9/27 anonim ***** válasza:
És ha megint terhes vagy, akkor megint abortusz, majd 6 hét múlva megint és megint és megint????
2013. nov. 18. 07:40
 10/27 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

6 hete volt az abortuszod. Védekeztek?

Tudod!Az abortusz még mindig nem fogamzás gátlás!

Ráadásul gyilkosság!

Tudom, sokatoknak akik abortuszra mentek, fel sem merül, hogy esetleg fájdalmat okoztok egy kis embernek!

Pedig hidd el, hogy a terhesség 7-ik hetétől nem csak hogy fájdalmat, hanem ízeket is érez a baba, akit sokan még a 12-ik héten is lemészároltatnak!

Én 22 hétre születtem!

Tudom, az már a mai állás pont szerint nem abortálható, de régen még az ekkora babákat is simán elvették!

Szóval rakass hurkot, vagy szedj gyógyszert!

Vagy ha nem tudsz védekezni, mert nem bírod a hurkot, vagy nem tudsz gyógyszert szedni, és allergiás vagy a latexre, akkor használjátok csak a kezeteket!

Akkor kizárt a teherbe esés!

2013. nov. 18. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!