Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 hónapja volt abortuszom, és érdekelne hogyha megszakittásos együttléttel vagyok együtt a párommal akkor teherbe eshetem-e?! Épp most pihentetem a gyógyszert 1 hónapig, mert azért néha kell egy kis szünet, ez pont most van.
Te jó ég, hogy lehetsz ennyire buta???
5 hónapja volt abortuszod, semmit nem jelentett ez neked? Miért kockáztatod, hogy megint becsúszon egy nem akart baba? Igen megszakításos együttlétel teherbe eshetsz. Tanulj egy kicsit: [link]
3 nap.
1 hónapos szüneteltetéssel mit akarsz elérni?
Csak borítod a ciklusodat, a hormonháztartásod, semmi értelme 1 hónap szünetnek, többet árt, mint használ. Ha szünet, az minimum 6 hónap, és az a nagyon minimum. Nem Tictac.
2 nap alatt ki sem tud alakulni, szerencsétlen spermium nem ennyire gyors azért:)
Ha van érett petéd, kb most küzdenek érte, hogy melyikük lesz a győztes:)
De szerintem semmi gond nem lesz, főleg hogy megszakításos védekezés azért volt.
könyörgöm, ne csináld ezt, ne akarj még egy abortuszt!
igen, előváladéktól is lehet teherbe esni, de hogyhogy ezt nem tudtad? még abortusz után sem néztél utána normálisan a dolgoknak? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!