Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » 6 hete volt az abortuszom és...

6 hete volt az abortuszom és néha szurkál a hasam voltam párommal együtt mikor várhatom hogy megjön? Nincs semmi jele hogy megjönne

Figyelt kérdés
abortusz,

2013. nov. 17. 20:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Elkeserítő, hogy a kérdésedet "fogamzásgátlás" kategóriában tetted ki. Én azt gondoltam, a XXI. században ennél azért többet tudnak az emberek.
2013. nov. 18. 14:08
 12/27 A kérdező kommentje:

nem a fogamzásgátláshoz akartam kirakni .. tudom hogy felelötlennek tűnök de nem vaygok az elég sok mindenen mentem már keresztűl amit senkinek sem kívánok

szertem imádom gyereket dee sajnos muszáj volt elveteni :(

2013. nov. 18. 17:24
 13/27 anonim ***** válasza:

"tudom hogy felelötlennek tűnök de nem vaygok az"

Nem annak tűnsz, hanem az vagy.

Gondolom az első sem tökéletes védekezés mellett jött össze. Erre most megint védekezés nélkül nyomod. Ráadásul 6 hétig szexelni sem lehetne abortusz után, de látom nem zavar.

Ne legyél már ennyire fogyatékos...

A saját hibádból se vagy képes tanulni?

2013. nov. 18. 17:51
 14/27 A kérdező kommentje:
dee kébzeld védekeztünk csak kiszakatt gumi.. és nekünk 4 hetet mondtak addig nem lehet szexelni és be is tartottuk
2013. nov. 18. 17:54
 15/27 tevetke válasza:

Pont ezért kellett volna rögtön elgondolkoznod valami más fogamzásgátló módszeren!

A múltkor kiszakadt a gumi és most? Miért félsz, hogy megint terhes vagy? Megint kiszakadt? Lehet rosszul használjátok, nem?! Arról nem is beszélve, hogy egy eseményutáni tabletta tisztább megoldás lett volna...

Szóval igen, felelőtlen vagy! Tanuljatok meg védekezni, ha már szexeltek!

2013. nov. 19. 02:27
 16/27 A kérdező kommentje:
tanuljál meg te most kezdtem el gyogyszert is
2013. nov. 19. 12:34
 17/27 tevetke válasza:
Képzeld nekem még nem volt szükségem abortuszra...
2013. nov. 19. 12:56
 18/27 anonim ***** válasza:
39%
Nekem volt abortuszom, pedig mindig normálisan védekeztünk (orvosin tanulok, nem vagyok hülye).
2013. nov. 19. 16:16
 19/27 anonim ***** válasza:
34%
Off: Orvosnak tanulsz és abortuszod volt, utolsó? Én azt hittem, ott az emberi élet feltétlen tiszteletét sajátítják el a hallgatók...
2013. nov. 19. 16:22
 20/27 anonim ***** válasza:
58%

18 évesen érettségi előtt szülni? Remélem te sem gondolod komolyan!

Ráadásul gyógyszert szedtem, csak egy bizonyos rejtett betegségem miatt nem hatott megfelelően.

2013. nov. 19. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!