Megtartanátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Három gyerekünk van, nem túl jó anyagi helyzetben vagyunk. A harmadik baba spirál mellett fogant, most viszont ugy nêz ki fogamzásgátló melkett is terhes lettem. Minden nap szedtem, nem volt hasmenêsem ês antibiotikumot sem szedtem.2014. márc. 7. 14:36
21/26 anonim válasza:
Azért jófejek vagytok. Szerintetek olyan könnyű jól fizető állásokat találni?
Nőként 234 000? Jó neked.
Nem tudom máshol hogy van, de erre mifelénk fehér holló egy ilyen állás.
Itt a 150000-es kereset prímának mondható.
22/26 A kérdező kommentje:
Igen alap dolgok megvannak, a gyerekeket is boldognak látom. Azt hogy magunktól mennyit vonunk meg, más tészta...
Még egy kérdésem lenne. Amióta szedem a gyógyszert, alig van menstruációm és görcsölni sem szoktam.
Most viszon nagyon görcsölök és vérzésem is sok van. Ez vetélés lehet?
2014. márc. 9. 12:17
23/26 anonim válasza:
Igen,simán lehet vetélés...de ezt nőgyógyász jobban meg tudná mondani.
24/26 anonim válasza:
menj dokihoz/ kórházba! főleg, hogy pozitív teszted volt.
25/26 anonim válasza:
szia. mi lett végül??írj légyszi
26/26 A kérdező kommentje:
Szia! 1 hét múlva megyek orvoshoz. Nagyon görcsöltem és a vér is ömlött belőle, szóval tuti vetélés volt.
2014. márc. 13. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!