Megtartanátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Három gyerekünk van, nem túl jó anyagi helyzetben vagyunk. A harmadik baba spirál mellett fogant, most viszont ugy nêz ki fogamzásgátló melkett is terhes lettem. Minden nap szedtem, nem volt hasmenêsem ês antibiotikumot sem szedtem.

2014. márc. 7. 14:36
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező bocsi, nem akarlak megbántani,de gondolhattad volna, hogy ha ide kiírod a kérdést és leírod a részleteket akkor szinte mindenki azt fogja mondani,hogy vetesd el...

Nem ismerjük a részleteket,nem tudjuk hogy tudjátok beosztani a pénzt,nem tudjuk van-e segítségetek és ami a legfontosabb,hogy nem tudjuk akarjátok-e a babát!

Szóval ezekből,amiket leírtál biztosra venném,hogy 100-ból 100 an azt írnák,hogy vetesd el,sőt azt is megkérdőjeleznék hogy miért vállaltatok 3-at...

2014. márc. 7. 21:53
 12/26 A kérdező kommentje:
Mert megfogant spirál mellett. Egyébként segítsügünk nincs, sőt...
2014. márc. 7. 21:55
 13/26 anonim ***** válasza:

Nem érted amit mondani akartam:)

Nem tudom mennyire ismered ezt az oldalt,de szinte 100% hogy egy ilyen kérdésre ilyen részletekkel mindenki azt írja,hogy ne tartsd meg.

Az egy dolog hogy megfogant spirál mellett és az is egy dolog,hogy ennyi fizetés mellett segítségetek sincs.

Hogy gondoljátok??megtartanátok?vagy az itteni válaszok alapján akartál dönteni??

de meg is szülheted és örökbe adhatod,sokan várnak kisbabára!

2014. márc. 7. 22:44
 14/26 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de nagy örömömre megjött. Nem tudom, hogy ez vetélés akar lenni vagy mi? Mert hajnalba pozitiv lett a tesztem. Bár már mindegy, jobb ez így.
2014. márc. 7. 22:49
 15/26 anonim ***** válasza:

Na akkor megoldódott a dolog...amúgy simán lehet vetélés,nekem mondta egyszer nőgyógyász,hogy nem is gondolnánk,de sok menstruáció vetélés igazából...

ezután azért duplán kéne védekezni,nem?

Amúgy mennyi idősek a gyerekek?Azért elvagytok?Tudom,lehet hülye kérdés, de biztos nehéz lehet,hogy ennyi pénzt kell beosztani...

2014. márc. 7. 23:00
 16/26 A kérdező kommentje:

A legnagyobb 6 éves, a középső 3, a pici meg 4 hónapos.

Hát megvagyunk igen. Hónapvége huzós de megoldjuk :)

2014. márc. 7. 23:12
 17/26 anonim ***** válasza:

Őszintén kívánom,hogy sikerüljön előrébb lépnetek:)

Gratulálok a gyerekekhez amúgy,szerintem szép dolog,ha valaki ma nagycsaládot vállal:)

Huh,de most gondoltam végig,ha a pici 4 hónapos,akkor az nagyon durva lenne,ha megint terhes lennél :D

2014. márc. 7. 23:17
 18/26 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Hát se lelkileg se testileg nem vagyok felkészülve egy újabb terhességre. Komplikációk voltak a szülésnél is, a szoptatás sem megy. Nem szeretnénk több gyereket. Se most se később.

Elköttetésen gondolkodtam, de jobban utána olvastam és az azért nem jó, mert vannak esetek amikor regenerálódik a szervezet, thát az sem lenne biztonságos nekem.

2014. márc. 7. 23:30
 19/26 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy megoldódott. A 110 ezer ft egy ekkora családra semmi.Nekem nőként 234 ezer ft a fizetésem+ a három gyerekre járó juttatások+ a férjem vállalkozása.
2014. márc. 8. 05:49
 20/26 anonim ***** válasza:

Tegnapi válaszolgató vagyok,ha még egy kérdést megengedsz...

Amúgy úgy érzed boldogan éltek?A gyerekeknek az alap dolgok azért megvannak?

Csak mert az én környezetemben sajna mindenki olyan anyagias és itt ezen az oldalon is ezt tapasztalom...nekünk 2 gyerekünk van,szeretnénk 3. babát,de úgy látom,ha valakinek nincs saját háza,nem jön össze a minimum 500 ezer havonta,akkor hülyének nézik,ha bevállal 3 gyereket...számomra ez szomorú,mert nekünk egyenlőre nem jön össze ennyi,férjem kb 180-200-at keres plusz ami a gyerekek után jön,de jól elvagyunk hála Istennek.

2014. márc. 8. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!