Abortuszra készülök, minden rendben csak a vérvétel papíra az van irva kontrol javasolt. Az befolyásolja az abortusz idejét?
Ez tényleg durva. Szerintem a Kérdező sem akarja. Ha ikrek lennének akkor is elvetetnéd? Bár szerintem mindegy, hogy ikrek vagy nem. Másfél év különbség nem sok. Az én fiam és lányom közt 13 hónap van.
A fiam áprilisban lesz 4 éves, a lányom májusban 3 éves és múlt héten született meg a 3. pici. Ha nem akarok gyereket, védekezek.
11-es válaszoló neked szívből gratulálok!!!
A kérdezőnek pedig csak annyit, hogy őszinte részvétem és ezt több szempontból is mondom. Ez egy óriási lelki teher lesz a későbbiekben amivel, most még egész biztos nem számolsz. A párod egész biztos nem szeret igazán, ha szeretne nem ösztönözne ilyenekre. Majd ha elhagy akkor fogsz rájönni, hogy te te mit tettél és miért ill. kiért :(
Ja, és ezt férfiként mondom (36)
magamat moderálom-és elképedek,hogy a kérdezőnek a legnagyobb problémája ennyi???? az egész dologból az érdekli mit jelent azon a nyüves papiron az hogy kontroll....szükséges?
ez a legfontosabb ebben a helyzetében? azt pedig csak érdeklődve kérdem,hogy esetleg a védekezés fogalmát ismeri-e?vagy azt is ez a komoly férj/társ elveti? tiltja?
komolyan nehezen állom meg a megjegyzéseimet-de muszáj mer kérdező még ezt sem érdemli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!