Kb.3 hetes terhes vagyok, de nem szeretném megtartani a babát, mert a jelenlegi helyzetem közel sem gyerek centrikus. Mit várhatok, ha abortusz mellett döntök? Mennyi időt vesz igénybe? Mi az eljárás? Mellékhatások? Következmények?
Nem az a baj, hogy nem tudja....
Hanem az, hogy miután többen válaszolnak neki elmondva, hogy miért nem lehet 3 hetes terhes, még okoskodik, hogy dehát ő akkor is 3 hetes...
A másik, meg amit írt valaki, hogy utánanézek...
Nekem sem volt még abortuszom, remélem soha nem is lesz, de elképzelhetetlennek tartom, hogy a tágítás ne járjon fájdalommal...
nekem pl véletlenül sem az abortusszal van bajom, bár nem tartom megfelelő módszernek a nem kívánt terhesség ellen, de nem ellenzem, aki mellette dönt, biztosan meggondolja és nincs más lehetősége.
Nekem azzal van bajom, ha tudatlan nők felelősségtudat nélkül nemi életet élnek, fogalmuk sincs arról, hogy kellene információt szerezniük (nem, nem a gyakorin). Ráadásul infót szerezni nem akkor kéne, amikor baj van...
Szia! Ne foglalkozz az itt lévő emberkék többségével. Egyébként én sem értem, hogy mielőtt szexelni kezdtél mért nem kerestél rá a neten, hogy hány hetes terhességnek számít ha megesel :) Jó lenne ha megírnád, hogy hány éves vagy mert akkor legalább új lendülettel tudnának okítani !!! Tudod buta vagy, hogy itt tetted fel a kérdéseidet, hogy kicsit utánanézz a dolgoknak mert itt tisztelet a kivételnek, kiégett, kárörvendő emberek gyorsan rákapnak a témára. Itt kiélhetik magukat . Egyébként egy-két emberkét azért megkérdeznék akik ki tudják számolni a terhességi heteket, hogy mégis szerintetek mekkorára kell tágítani egy méhszájat ahhoz, hogy eltávolítsanak egy végső esetben 12 hetes magzatot???????????? Ennek nem néztetek utána? Ja mert nem érdekel benneteket az abortusz? Hát lehet, hogy őt meg a terhesség nem érdekelte. Ahelyett, hogy szánalmas természeteteket itt élitek ki inkább segítenétek vagy ha annyira berzenkedtek a témától akkor lépjetek tovább! Megkérdezném, hogy a válaszaitokkal szerintetek mennyivel jutott előrébb a kérdező? Akkor azt kellett volna kérdeznie, hogy mi a véleményetek, hogy nem tudom kiszámolni a terhességi heteket????
A lényeg, hogy menj el dokihoz aki igazolni fogja vizsgálattal, hogy valóban terhes vagy-e. Sok teszt tévedhet. Utána ha elmondod neki a problémát tovább küld. Következmények minden beavatkozásnál lehetségesek, de szinte minimális. A méhszáj tágítása pedig nem fájdalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!