Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Magánklinikán hogy zajlik egy...

Magánklinikán hogy zajlik egy terhességmegszakítás?

Figyelt kérdés
Volt valaki?esetleg Debrecenben? (légyszives olyanok írjanak aki voltak)
2014. jan. 6. 22:01
 1/9 anonim ***** válasza:

igazabol mindegy,hogy hova mesz, milyen klinikara, a modszer es a vegeredmeny ugyanaz.

Magan orvosnak,ha vallalja- fizetos kemenyen

2014. jan. 6. 22:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem minden orvos vàlalja?
2014. jan. 6. 22:47
 3/9 anonim ***** válasza:

bizony nem.

Magan klinikan nemtudom hogy allnak hozza, en SZTE noi klinikan jartam emiatt.

Engem 2 orvos utasitott el elvi okokra hivatkozva. Ok nem vallaltak.

Persze valaki megcsinalja ugyis, aki epp ugyeletes vagy ˝soros˝.

A kerdes a mutet menetere vonatkozik?

2014. jan. 6. 22:57
 4/9 anonim ***** válasza:
19%

Nézd, az abortuszban mindig emberi életet oltanak ki. Ez a beavatkozás célja.

Az orvosok pedig alapvetően az élet VÉDELMÉRE esküsznek fel, nem az elpusztítására. Így természetes, hogy vannak még valódi orvosok, akik nem vállalják.

De jó pénzért mindig akad olyan, aki hajlandó rá.

2014. jan. 7. 07:52
 5/9 anonim ***** válasza:
76%

Kedves Kérdező, a műtét menete pont ugyanaz, mint egy állami kórházban... és most néztem, egy ismert magánklinika pl. az államnak ez esetben is ugyanúgy fizetendő szabott térítési díj (alapban 29700 Ft, bizonyos esetekben ennek fele, harmada, vagy ingyenes) mellett 60 eFt-t kér mint minden más "egy napos" nőgyógyászati kisműtét esetén is.

(bár láttam olyant is, amelyik ezt a szolgáltatást is megakciózta 5% kedvezményre karácsonyra... ez mondjuk nálam, nem abortusz-ellenesnél is veri a biztosítékot, szerintem az illető egyszerűen nem figyelt oda...)

És igen, vannak orvosok, akik lelkiismereti okokra hivatkozva megtagadják, a törvény annyit ír elő, hogy minden állami kórházban ahol van nőgyógyászati osztály, biztosítani kell az AB elvégzésének lehetőségét, magyarán kell legalább 1 olyan orvost foglalkoztatniuk, aki elvégzi. Nem állami intézményeknél (magán, alapítvány, egyház kezelésében levők) nincs előírás, ott az intézmény maga dönt, hogy vállal-e ilyen műtéteket, vagy nem.

2014. jan. 7. 11:52
 6/9 anonim ***** válasza:
en ott csinaltattam. Telki korhaz... az orvos egy rohadt paraszt volt... a noverek viszont kedvesek... nem tudom mennyivel jartam volna jobban az allamival... de szerintem nem ert meg annyi penzt...
2014. jan. 10. 14:34
 7/9 anonim válasza:
100%
Nyíregyházán van egy nagyon jó magánklinika. Mindenki nagyon kedves diszkrét, és eyáltalán nem éreztetik hogy most terhességmegszakításra érkeztél. Ált-ban hétvégén operálnak és délben haza lehet menni. Én Hajnal doktornőnél voltam és nem bántam meg a 100e ft-ot
2014. jan. 16. 18:08
 8/9 anonim ***** válasza:
30%
Szép kis vérdíjat számítanak fel....
2014. jan. 16. 19:19
 9/9 anonim ***** válasza:
5%
ugyanúgy, mint más állami helyen. Megölnek egy dobogó szívvel rendelkező ÉLŐ magzatot.
2014. jan. 24. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!