Csak engem zaklat fel ennyire az abortusz gondolata?
Kérdező, én erre azt tudom mondani, hogy menj el néhány szegény családhoz és nézz körül! Azt hiszed, hogy az éhezés, a nélkülözés, az állandó pénzhiány és kilátástalanság miatti stressz nem zaklatna fel jobban, mint egy abortusz?
Vagy kérdezz meg olyan embereket, akiket alapból nem akartak a szülei, de valamiért kénytelenek voltak megtartani, és ezért egész gyerekkorukban testileg/lelkileg bántalmazták őket. Azt hiszed, ezek a soha el nem múló sebek jobbak, mint az abortusz?
Én sem vagyok abortusz-párti, igenis védekezni kell, de nem tudom elítélni azokat az embereket, akik a lehetetlen helyzetekben inkább emellett döntenek. A "nem létezés" nem fáj, az éhezés és lelki terror igen.
eleg nehez volt elolvasnom a kommenteket,en at estem ezen sajnos. Lehet leneztek, de inkabb abortusz,mind orokbeadjam.9 honapig en hordom ki,nemlennek kepes orokbe adni. van mar egy 4 eves fiam, egyenlore helyesnek ereztem elvetetni, a masdikat. DE, sose fogom tudni elfelejteni, es ahogy lelkileg ki tud kesziteni, hat nagyon durva.probalok nem ra gondolni, ott a kisfiam,de ezt az üres erzest,ez az ürt senki nem tudja potolni,hogy elvesztettem a kisbabamat.( muszaj volt) . alig tudok errol beszelni,faj,es remelem lesz masodik babam. de ez elfelejthetetlen es fajdalmas,lelkileg meg mindenhogy.
lehet itelkezni masok felett,de mindennek megvan az oka ra, szerintem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!