Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Csak engem zaklat fel ennyire...

Csak engem zaklat fel ennyire az abortusz gondolata?

Figyelt kérdés
Nem tudom megérteni, hogy veszi rà magát valaki arra, hogy eldobja magától saját gyermekét... Persze megértem, hogy néhány esetben ez a logikus, de akkor miért nem hajlandóak a szülők az örökbeadásra? Ráadásul ha a baba egészséges... Nagyon szomorú dolognak tartom, néhányan meg érdektelenül mennek megcsináltatni... :/ (direkt ide írtam, nem bántásnak szánom azoknak, akik megcsináltatták)
2013. dec. 20. 20:25
1 2
 11/13 Je Veux ***** válasza:
Js és ha beteg a baba..akkor sem tartanám meg, de ez a helyzet is nagyon fájna.
2013. dec. 21. 19:15
 12/13 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező, én erre azt tudom mondani, hogy menj el néhány szegény családhoz és nézz körül! Azt hiszed, hogy az éhezés, a nélkülözés, az állandó pénzhiány és kilátástalanság miatti stressz nem zaklatna fel jobban, mint egy abortusz?

Vagy kérdezz meg olyan embereket, akiket alapból nem akartak a szülei, de valamiért kénytelenek voltak megtartani, és ezért egész gyerekkorukban testileg/lelkileg bántalmazták őket. Azt hiszed, ezek a soha el nem múló sebek jobbak, mint az abortusz?

Én sem vagyok abortusz-párti, igenis védekezni kell, de nem tudom elítélni azokat az embereket, akik a lehetetlen helyzetekben inkább emellett döntenek. A "nem létezés" nem fáj, az éhezés és lelki terror igen.

2013. dec. 22. 14:47
 13/13 anonim ***** válasza:

eleg nehez volt elolvasnom a kommenteket,en at estem ezen sajnos. Lehet leneztek, de inkabb abortusz,mind orokbeadjam.9 honapig en hordom ki,nemlennek kepes orokbe adni. van mar egy 4 eves fiam, egyenlore helyesnek ereztem elvetetni, a masdikat. DE, sose fogom tudni elfelejteni, es ahogy lelkileg ki tud kesziteni, hat nagyon durva.probalok nem ra gondolni, ott a kisfiam,de ezt az üres erzest,ez az ürt senki nem tudja potolni,hogy elvesztettem a kisbabamat.( muszaj volt) . alig tudok errol beszelni,faj,es remelem lesz masodik babam. de ez elfelejthetetlen es fajdalmas,lelkileg meg mindenhogy.

lehet itelkezni masok felett,de mindennek megvan az oka ra, szerintem. :(

2014. febr. 25. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!