Nem akarom hibáztatni az orvost, de most miatta megyek abortuszra?!

Figyelt kérdés
4 hete kiszakadt az óvszer, de a barátom nem ment el bennem. Elmentünk az ügyeletre esemény utáni tabletta receptért, ahol azt mondta a doki, hogy ennyiért nem érdemes bevenni, úgysem lesz semmi baj, és amúgy is ez egy hatalmas hormonbomba, jól felborít mindent, szóval konkrétan lebeszélt róla. Erre ma itt vagyok egy pozitív teszttel, és abortuszra kell mennem. Bárcsak visszapörgethetném az időt, és kihisztiztem volna a tablettát! Nagyon el vagyok keseredve, mégis hogy tehet ilyet egy orvos? :( 16/L
2013. dec. 5. 07:50
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
10%

Ezért nem kellene 16 évesen szexelni, egy felnőtt nő már tisztában van a következményekkel, ha egy orvos neki nem tetsző/megbízható véleményt ad, elmegy a következőhöz.

Persze felelőtlen volt az orvos, de te is az voltál, el kellett volna menni egy másikhoz. Ezt nagyon tanuld meg, mert bizony még többször előfordulhat az életedben, ha jobban teszed nem egy orvosra hallgatsz csak, hanem kikéred más véleményét is!

2013. dec. 6. 21:06
 22/26 A kérdező kommentje:
Anyukámmal mentem felíratni, őt is meggyőzte az orvos, szóval nem korfüggő...
2013. dec. 7. 11:26
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Na tessék erről beszéltem, mit tud tenni a szülő ilyenkor? hisz mindenhol máshol azt olvasni bízzunk az orvosunkban...pff...
2013. dec. 7. 12:43
 24/26 anonim ***** válasza:
Ne edd magad,azonnal doki,vérvétel,ultrahang.Ha biztosan tudod,lehet tovább gondolkodni.
2013. dec. 13. 20:13
 25/26 anonim ***** válasza:
ne szórakozzatok már h cisztától pozitív terhességi tesztet lehet kapni..a hcg az egy humán tehát emberi hormon ami csak akkor termelődik, hogyha már beágyazódott a zigóta! nem tudom honnan veszitek ezt a nagy baromságot!!!! kedves kérdező sajnálom!
2014. jan. 24. 19:41
 26/26 anonim ***** válasza:
2014. jan. 24. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!