Kêpes lennêl elvêgezni egy abortuszt? Az orvosnak nincs büntudata amiêrt elvêgzi?

Figyelt kérdés
ha jól tudom egy orvost sem kõtelezhetnek abortusz vêgrehajtására...
2013. okt. 30. 17:39
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Aki szerint bűn a védekezés, meg minden ember csak akkor szexeljen, ha gyereket akar, és akkor se tartja elfogadhatónak az abortuszt, ha a nő veszélyeztetett terhes és lehet, hogy belehal a szülésbe, az a középkorból jött, vagy mi van?? Vagy ennyire nőgyűlölő vagy??

Hihetetlen, hogy léteznek még ilyen emberek! :(

2013. nov. 6. 14:05
 22/29 anonim ***** válasza:
33%
Nő vagyok és orvos és pont ezért tudom, hogy nincs 100%-os előrejelzés- kivéve a méhen kívülit. És nem tudom visszaadni, de ha elolvasol a neten írásokat hívő keresztény pároktól, akiknek pl a fejlődési rendellenesség miatt pár perc után meghalt a gyerekük, megérted, hogy megvan az értelme.
2013. nov. 8. 00:52
 23/29 anonim ***** válasza:
30%
Ki itélkezhet élet felett?
2013. nov. 8. 00:53
 24/29 anonim ***** válasza:
48%

Azert ne legyunk vallasosak de hulyek kerem.

En is hivo vagyok es szuleszeten dolgozom.A dologom az anyak aplasa nem elitelese.

a mi korhazunk csak elettel osszegeyezhetetlen fej ren eseten vegez terhesseg megszakitast.

Mivel en ott dolgozom neha egy ilyen holgyet kell apolnom.A megszakitasban ami szulessel tortenik nem veszek reszt de a beteget apolom hiszen erre tettem fel az eskumet.

Tudjatok azt a banatot ami abban a szobaban van leirhatatlan.A bucsu a kivant de beteg 16-24 hetes babatol megrazo mindenkinek.

Volt mar a kezemben olyan magzat akinek nem volt koponyaja zarva es szules utan talan 5 percet elt volna.

Az anya megszulte sirva gyaszolta feloltoztettuk kis kosarba raktuk es igy bucsuztak tole.az orvosnak nincs buntudatat hiszen a szulok kereset teljesiti a beteg babaknal.

De aki egy egeszseges babat elvetet nem tudja mit tesz hiszen bemegy a mutobe elalszik es bum kijon mar nem terhes ez nem helyes.

Mindenkinek aki abortuszra szanja magat igen is latni kell a gyermeket az uh es az abortusz utan is hogy tisztaban legyen vele mit akat tenni igazan.Tul konnyu szemedet becsukni es tulleni rajta.

2013. nov. 8. 09:45
 25/29 anonim ***** válasza:
24. leírhatod, hogy melyik ez a kórház? Magyarországon van?
2013. nov. 10. 16:17
 26/29 anonim ***** válasza:

nem nem magyarorszag egy kulfoldi nagyvarosi top klinika evi 2600 szulessel.

Itt a gyasznak kulturaja van.

2013. nov. 10. 17:09
 27/29 anonim ***** válasza:
28%
Én vagyok a vallásos orvosnő, aki eléggé kisarkítva írt. Elmondom, hogy régen én is úgy gondolkoztam, hogy igen, megvannak azok az esetek amikor indokolt az abortusz. De olvasva történeteket, meg belegondolva, tényleg hol is a határ akkor, ki döntené el, mikor indokolt. És gyakran a kifogások nem állják meg a helyüket, pl: "majd ha megteremtjük a megfelelő anyagi körülményeket"- de a mai világban minden változik, lehet hogy akik jó anyagi helyzetben vállalnak gyereket, a terhesség végére már beüt valami és leszegényednek, vagy pl megerőszakolták- na de ha utána meg nem lehet gyereke az életben az abortusz miatt.. stb stb. És ha így van, akkor inkább kövesse az ember az egyház által képviselt isteni törvényt. És ugyanúgy a védekezés: 100%-os védekezés úgysincs, akkor meg kezelje úgy az ember, hogy mindig benne van a lehetőség, és szintén tartsa az isteni törvényhez magát. Ha valaki csak a Bibliát elfogadja isteni kinyilatkoztatásként: Onan ugyebár a megszakításos védekezést használta, ami tudjuk, mennyire nem hatékony, mégis megkapta a bütetését.
2013. nov. 15. 13:43
 28/29 anonim ***** válasza:
18%

Én az orvosnő férje lennék...És ami ezekről a sorokról eszembe jut félelmetes igazságként nehezedik erre a bűnös világra, amelyben egymás iránti felelősség terhel mindenkit, az itt üzenőket is hozzáértve.Tehát minden anyaméhben megfogant életet Isten jósága a szülők szeretete révén hív életre, akik ezután egyre növekvő magzatukért felelősséggel tartoznak.Aki ezt az élet legszebb feladatát, mint szülő elmondhatom: leggyönyörűbb hivatását dobja el magától, (mondván akadályozza Őt a boldogulásban) gyermeke gyilkosává válik.És ha majd a másvilágon,(mert a földi életünk véges) megkérdezi Tőle az abortált gyermeke, (mert találkozni fognak az biztos) édesanyám miért kellett nekem meghalnom?Miért nem élhettem drága szüleim által oltalmazva, szeretve...Milyen választ tud az édesanya adni?

A következő filmet ajánlom figyelmükbe: http://www.youtube.com/watch?v=xofoQflM8Hg

2013. nov. 15. 14:09
 29/29 gungasam ***** válasza:
23%

Nem tartozom az abortusz ellenzői közé,de..

A vallásos hozzászólóknak szeretném leírni, hogy itt nemzedékek nőttek fel abszolút vallás nélkül, valamint a kapitalizmus elvadulása sem azoknak kedvez akik ha vallás nélküliek(vagy vallásosak) is de morálisan elleneznék az abortuszt.

A nyomort, éhezést, nélkülözést és megaláztatást talán megköszönné a megszült ha a "túlvilágon" találkozna az anyával? Vagy elfelejthetjük, hogy mekkora a nyomor?

A tudatlanságot is csak szaporítja aki nyomorba taszítja utódait.

7 milliárdnyian vagyunk csak, nyugodtan jöhet ide még vagy 10...Nyilván a különféle istenecskék is mind egyetértenek vele.(Azokból is több van és nem értenek egyet, kié az igazi?) Több lesz a hívük...A lélekkufároknak is jól jön a létszám...Az is lehetséges (talán), hogy a mennyiség egy bizonyos nagyság után átcsap minőségi változásba...Ha elég sokan leszünk megint úgy élhetünk mint az állatok...

2013. dec. 7. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!