Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Van itt olyan 18-21 év közötti...

Laosz kérdése:

Van itt olyan 18-21 év közötti lány, aki már esett túl abortuszon?

Figyelt kérdés
Szeretnék beszélgetni egy olyan lánnyal, aki saját akaratából döntött úgy, hogy lemond a terhességről, mert felelőtlen volt. Jó lenne egy olyannal beszélgetni, akivel egy cipőben járok, mert akárhányszor megmozdulok, lefekszem aludni, felkelek, kikelek az ágyból sírógörcs ér, borzalmas mindazt feldolgozni, ami rám vár és ami velem történt és borzalmas, hogy az ember tényleg csak a saját hibájából képes tanulni. Kérem, abortusz ellenesek ne írjanak, hiszen még védőnőnél sem voltam, elég lesz az a 30-40 perc vagdalózás, ami után újra ki se fogok tudni kelni az ágyból. A szüleim egyáltalán nem tudnak róla, barátból kettő, most kezdtem az egyetemet, s most érzem csak azt, hogy az életem gyökeresen meg fog változni.

2013. okt. 30. 11:04
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Több civil szervezet van, aki bármilyen döntésedben segíthet!

[link]

Ők nem abortusz pártiak, segítenek ők is sok mindenben:

[link]

2013. nov. 12. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!