Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Van itt olyan 18-21 év közötti...

Laosz kérdése:

Van itt olyan 18-21 év közötti lány, aki már esett túl abortuszon?

Figyelt kérdés
Szeretnék beszélgetni egy olyan lánnyal, aki saját akaratából döntött úgy, hogy lemond a terhességről, mert felelőtlen volt. Jó lenne egy olyannal beszélgetni, akivel egy cipőben járok, mert akárhányszor megmozdulok, lefekszem aludni, felkelek, kikelek az ágyból sírógörcs ér, borzalmas mindazt feldolgozni, ami rám vár és ami velem történt és borzalmas, hogy az ember tényleg csak a saját hibájából képes tanulni. Kérem, abortusz ellenesek ne írjanak, hiszen még védőnőnél sem voltam, elég lesz az a 30-40 perc vagdalózás, ami után újra ki se fogok tudni kelni az ágyból. A szüleim egyáltalán nem tudnak róla, barátból kettő, most kezdtem az egyetemet, s most érzem csak azt, hogy az életem gyökeresen meg fog változni.

2013. okt. 30. 11:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
91%
Nekem 18 évesen volt, önhibámon kívül. Fogamzásgátló helyes használata mellett. Szörnyű volt, nem mertük vállalni, mert beteges voltam, féltem, hogy az antibiotikumoktól esetleg sérült lesz a baba és a félidőt már nem akartam megvárni, hogy akkor hátha kiderül, hogy nem. Rettenetes volt az egész. Együtt érzek Veled, de mondd el a szüleidnek. Támogatni fognak szerintem. Engem anyám támogatott végig, és persze a Párom is. Tegyél fel nyugodtan kérdéseket, én már túl vagyok rajta.
2013. okt. 31. 13:27
 12/21 anonim ***** válasza:
81%
utolsó vagyok. Még azt szerettem volna hozzáfűzni a sok okostojásnak, akik írogatják, hogy tartsd meg meg dobogó szív stb. hogy senki sem poénból veteti el a gyerekét...
2013. okt. 31. 13:30
 13/21 anonim ***** válasza:

Szia!

18 évesen voltam ( 3 hónapja ), írhatsz nyugodtan nekem is. Bár én megbántam, de nem beszéllek le róla, mert mindenkinek saját döntése. Tudom, hogy milyen rossz az amikor befolyásolnak ezért sem negatív, sem pozitív irányba nem akarlak befolyásolni. (sajnos én hagytam magam a befolyásolásnak)

2013. nov. 2. 19:47
 14/21 anonim ***** válasza:
14%
Látom itt is sok a felelőtlen "nő". Megcsinálni volt esze, örökbe adni meg nem? Hát elismerésem.
2013. nov. 3. 11:36
 15/21 anonim ***** válasza:
82%

Hát k@...rv@ nagy felelőtlenség ám, ha elszakad az óvszer és a "nő" a saját egészségét kockáztatva beveszi az esemény utánit, de nem használ és mégis terhes marad egy valószínűleg degenerált gyerekkel.

Ha férfi vagy, kedves utolsó, akkor marha ügyesen húzd be füled-farkad és adj hálát az istenednek, hogy a nők minden balhét elvisznek a hátukon, amikor neked csak azon kell gondolkoznod, hogy a kisf@....dat hova dugod. Ha nő vagy, szégyelld magad, kívánom, hogy kerülj ilyen helyzetbe és vedd észre, hogy ítélkezni milyen nagyon könnyű! Idióta vagy, bármi is a nemed. Pfuj

2013. nov. 3. 11:48
 16/21 anonim ***** válasza:
12%
A kérdező azt írta, hogy a saját hülyesége miatt. Ergó nem volt óvszer, tabletta, semmi.
2013. nov. 3. 11:54
 17/21 anonim ***** válasza:

Látom itt is sok a felelőtlen "nő".

Nos?!

2013. nov. 3. 12:01
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem értelek..leírnád magyarul?
2013. nov. 3. 12:15
 19/21 anonim ***** válasza:
75%

Hát ha ennyire nem megy a szövegèrtés, akkor segítek.

Azt írtad, hogy sok felelőtlen nő van az oldalon. Tehát általánosságban fogalmaztál, ezzel sugallva, hogy feltételezed a kommentelőkről, hogy felelőtlenek, az idézőjellel pedig kétségbe vontad női mivoltukat.

Remélem, ìgy màr érthető vagyok neked, én, felelőtlen "nő

2013. nov. 3. 13:55
 20/21 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező én 18 voltam mikor az abortusz mellett döntöttem, igazából rákényszerültem, mert a testvérem nagyon megbetegedett (16 éves csontrákban szenved) és ennyi idegeskedés és gond mellett nem tudtam volna felnevelni. Azóta megbántam a történteket, mert a műtét utáni érzés ami megmaradt a mai napig életem végéig fog kísérni. Én nem akarlak lebeszélni a te döntésed, de a szüleid biztosan támogatnának, ha elmondanád nekik, az iskolát pedig levelezőn elvégezheted vagy esetleg évet is halaszthatsz. Gondold át mit szeretnél... írj privátot ha beszélgetnél.

Kitartást kívánok, légy erős!

19/L

2013. nov. 4. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!