Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Kedves nők/hölgyek! Ti mit...

Kedves nők/hölgyek! Ti mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Megjegyzem, csak kíváncsiságból kérdezem.

Ha valakit megerőszakoltak, és teherbe esett, megtartanátok a gyereket?

2013. okt. 28. 16:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Egyrészt már van két fiam és így talán nehezebben viselnék egy abortuszt mivel látom nap mint nap egy gyermek mekkora csoda. S ő nem tehetne semmiről. Másrészt ott a férjem aki vagy elfogadná vagy nem. Nyilván nem állíthatnám kész tények elé. S az se biztos hogy én tudnám szeretni.
2013. okt. 28. 21:17
 12/17 anonim ***** válasza:
36%

Mennyire furcsa, hogy 2 kérdéssel arrébb minden szörnyetegnek el lett mondva a lány, mert abortuszt tervez. Holott, ha a gyerek miatt nem tud pl. továbbtanulni, akkor lehet ugyan úgy a gyereket hibáztatná. Ez mennyivel másabb? Ott a kérdező gyilkos volt. Itt nem ugyan ez a helyzet? Mit tehet egy magzat arról, hogyan fogant? Nem ugyan akkora bűn megölni?

Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam, de felháborít ez a kétszínűség.

Hogy válaszoljak is, nem tudom. Ha megengedhetem magamnak anyagilag, hogy felneveljem, akkor lehet megtartanám, persze attól is függ, hogy van-e párom és ő mit szol hozzá.

2013. okt. 28. 23:23
 13/17 anonim ***** válasza:
40%
Örökbe adnám. A gyerek nem tehet semmiről, de szeretni nem tudnám. Annyit tennék meg érte, hogy megszülöm, utána ne legyen hozzá semmi közöm. Egy másik pár, akiben nem idéz fel szörnyű emlékeket, biztos jobban tudja szeretni, mint én.
2013. okt. 29. 09:21
 14/17 anonim ***** válasza:
37%
Megszülném, és azt hiszem, ha már kihordanám és megszülném, nem tudnám elengedni. Azt hiszem, ebben nem vagyok biztos. Csak azt tudom, hogy abortálni képtelen lennék.
2013. okt. 29. 09:37
 15/17 anonim válasza:
IGEN.
2013. nov. 2. 09:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Jelen pillanatban igen. De ha régebben láttam volna ezt a kérdést nemet mondtam volna.
2013. nov. 2. 19:48
 17/17 anonim ***** válasza:

Én így jártam 16 éves voltam. Csak a 8. héten vettem észre a terhességet én meg akartam tartani de a szüleim ellenezték, megfenyegettek, hogy kidobnak, kitagadnak...így mivel senki nem volt mellettem, rákényszerültem az abortuszra, de borzalmas volt, senkinek nem kívánom. Az abortusz miatt volt már egy vetélésem most próbálkozunk a párommal újra.

Ha visszamehetnék az időben másképp cselekednék...

2013. nov. 4. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!