Mennyi időbe telik egy abortusz lezajlása? 2-3hét?
2 hét alatt megvan cakkon pakk.
Orvos megállapítja a terhességet (uh és manuális vizsgálat). Megmondod neki, hogy nem szeretnéd megtartani. A lelettel el kell menni (kórházon belül van általában, de a doki megmondja hol pontosan), tehát ezzel a papírral el kell menni a családvédelmishez. Ott elbeszélgetés, megkérdezi miért nem akarod, próbál rávenni hogy tartsd meg, stb. ELbeszélgetés után kitölt papírokat az adataiddal, stb, és ad egy csekket, ami 32000ft. 3 nap kötelező gondolkodási idő van. Ha nem gondolod meg magad a 3 nap alatt, akkor megint visszamész a családvédelmishez, a befizetett csekkel együtt. Ad egy papírt, ezzel vissza a dokihoz, aki ad egy időpontot a műtét elvégzésére. Aznap reggel megjelensz, délelőtt valamikor elvégzik (maga a műtét 15 perc), majd ha minden oké akkor délután mehetsz haza. Ja, én védőnőnél nem voltam 1x sem, senki nem kérte sem előtte, sem utána.
A családvédelmis a védőnő...
egyébként engem nem próbáltak lebeszélni, nem is beszéltek semmiről...csak adtak egy csekket és annyi...
Igen, az orvosi lelettel kell menned a családvédelmi szolgálathoz.
De jól meggondoltad? Megkérdezhetem, h miért döntöttél így?
Nekem 1 hét és 1 nap alatt megtörtént .. :(
Először nődoki ő ad egy papírt amivel jelentkezel a családvédelemnél, 3 nap után vissza. Vérvétel csekk befizetés időpont kérés. Kitartás!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!