Van itt olyan akinek abortusz utáni depressziója van?
Először is szakíts a "pároddal", ha ezt eddig nem tetted volna meg. Mindig erre fog emlékeztetni.
Aztán keress fel egy pszichológust.
Ne haragudj, de szerintem ez butaság. Bajban nem számíthattál rá, ki tudja mi lesz a következő húzása. De te tudod.
Pszichológus?
Azért túl lehet élni. Volt ma 1 kérdés, nézz utána, hogy megbánták-e, hogy volt-e abortuszuk. Az esetek többségében az a válasz, hogy igen, de most is azt tennék, mert tudták, hogy jól döntöttek.
Elhsize, sőt, tudom is, hogy mennyire fáj. Átéltem én is. De ez elmúlik, nem felejetd el, de tompul, sőt idővel rájössz, hogy jól döntöttél.
Rossza kapcsolatba, sima gyesre, munkaviszony nélkül, a szüleid nyakára szülni.... Belátod, hogy nincs értelme. Persze, lehet tengődni 40.000 Ft-ból, meg kérgeteni anyuéktól, de az élet?
Így viszont tanulsz, lesz szakmád, remélhetőleg jó állásod, és ha eljön majd az, aki megérdemel téged (bár a srácot is megértem, hogy nem akarta), akkor majd lesznek gyerekeid.
Sírd ki magad, aztán lépj túl rajta. Menni fog.
A depresszió azoknak a betegsége akik ráérnek minden hülyeségen agyalni. Foglald le magad valami értelmes dologgal.
Kisbabád meg nem volt soha, inkább mondanám azt sejtcsomónak/embríónak, de a kisbabától nagyon messze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!