Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Elvetetnétek a gyereket, ha a...

Elvetetnétek a gyereket, ha a munkád prosti és fogalmad sincs ki az apa?

Figyelt kérdés
Érdekel a véleményetek, ti hogyan dontenetek?

2013. okt. 11. 14:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Beallitas nev ne latszodjon a kerdesnel 1986

Megtartanam tuti es tanulnek szakmat

De melyik prosti kegy gumi nelkul egy ongyilkosjelolt ?

2013. okt. 12. 19:03
 12/17 anonim ***** válasza:
59%
Ilyen munka mellett, gondolom, eleget kerestél ahhoz, hogy félretegyél valamit. Ha így van, tartsd meg.
2013. okt. 13. 19:19
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha a kérdés elméleti :

-el sem tudom képzelni, hogy prosti lennék, de ha én én lennék, akkor megtartanám minden áron, ha egészségileg minden rendben van, de változtatnék az életmódomon.

Az nem érdekelne, hogy ki az apja. Van egy munkatársam. Egyedül neveli a kislányát. Egy olaszországi nyaralás emlékeképp lett terhes, senki nem tudja ki az apa, nem tartják a kapcsolatot, nem beszél róla. De a babát megtartotta.

Ha a kérdés rád vonatkozik:

-ha rólad van szó, én nem ítélkezem, nem ismerek prostikat, nem tudhatom, kit milyen életút vezet oda.

De azt tudni kell, egészséges vagy-e, egészséges életmódot folytatsz-e. Ha igen, abban az esetben lehet gondolkodni a baba megtartásáról, és itt már azok a kérdések jönnek szóba, mint szinte bárki másnál:

Képes leszel egyedül eltartani magatokat?(persze ebben az esetben mindenképp más munkából)

Szeretnéd-e a babát, aki félig a tiéd?

Szeretnél-e anya lenni, felvállalva az egyedülálló anya szerepét?

Ha elveteted, szembe tudsz-e nézni a lelkiismereteddel, fel tudod-e dolgozni tettedet?

Így mindez összetett probléma, mérlegelni kell a döntést.

De mivel a kérdés elméleti, én azt mondom, nem tudom, mit tennék, ha prosti lennék, mert én nem lennék prosti semmi pénzért, tehát az nem én lennék, így dönteni sem tudnék.

Más esetben ha véletlenül terhes lennék, de nem tudom ki az apa, mert mondjuk több férfival is voltam rövid időn belül, azt mondom megtartanám, mert nem lenne szívem megölni, de az adott körülményektől függ, hogy fel tudnám-e nevelni, vagy örökbeadnám. Az, hogy nem tudom ki az apja, az nem érdekelne, mert a gyerek félig az enyém.

2013. okt. 25. 08:30
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a prosti nem lesz lelkibeteg attól,hogy nem tudja,ki a gyerek apja. Csak az adott helyzetben lévő tud arra válaszolni,hogy megtartja vagy nem. Sok mindentől függ. Egyébként sok terhesen,nagy hassal is kiáll az utcára,szóval még soknak a terhesség sem akadály,hogy folytassa a "munkát".
2013. okt. 25. 09:36
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Eleg hulye vagy ha nem hasznalsz ovszert mint prosti. Betegseged nincs meg? A gyereket orokbe is lehet adni ha nem akarod megoletni. Talan mint terhes prosti tobb lovet is tudnal keresni mert sok a perverz allat... Ilyen buta embernek mint te vagy csak ilyen valaszt lehet adni...
2013. okt. 25. 10:23
 16/17 anonim ***** válasza:
Uccsó, te még nem hallottál Szakadt Gummi nevű indiánról?
2013. okt. 26. 09:12
 17/17 anonim ***** válasza:

Férfi vagyok, de van egy hülye gondolatom.

Add árvaházba. Nem lesz jó az élete első pár éve, de lesz élete!

2013. okt. 28. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!