Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ezt csak én nem értem vagy...

Ezt csak én nem értem vagy másnak is magas?

Figyelt kérdés
Ha valaki úgy teszi fel a kérdést hogy kevés a pénzünk mit csináljak megtartsam, akkor egyből jönnek a válaszok hogy ó igen persze majd lesz valahogy majd csak segít valaki, el ne vetesd mert az bűn. De ha ez a kérdés úgy merül fel hogy párom dolgozik én gyest kapok de még anyóséknál/szülőknél élünk terhes vagyok mit tegyek. Akkor arra érkeznek az olyan válaszok hogy ne szülj anyád/anyosod nyakára ne szülj segélyre menj dolgozni stb. Miért nagyobb bűn a szülőkkel közös lakásba gyereket válallni mint egyedülálló ként a nyomorba nem szülni?
2013. szept. 9. 14:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez függ a válaszoló anyuka éppen aktuális lelkiállapotától is. Pl. én nem nagyon szoktam magam felhúzni itt 1-2 baromságon, inkább nem olvasom végig, vagy továbbtekerek. De ma volt egy kérdés, miszerint az egész család akarja a 2. gyereket, csak az anya nem, és hogy most akkor ő önző-e, bla-bla.

Engem ez olyan szinten felháborított...."megfosztja a férjét", meg ilyen duma. Na, valószínű azért pöccentem be, mert 3.napja fejfájással, néha migrénszerűvel küszködök. Idegesebb is vok a kelleténél.

Szóval, csak arra akartam kitérni, hogy ami ma fehér, az holnap ugyanannak a maminak fekete, mert éppen ramaty napja van.

2013. szept. 9. 14:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Ja ja azt a kérdést én is olvastam. Mintha a rokonság dolga lenne dönteni erről. Nem mondom szép kis család lehet. Szerintem minden nőnek joga van dönteni ebben a kérdésben anélkül hogy bárki is gyilkosnak nevezné. Én nem vagyok abortusz párti de nem is ítélkezem mert belátom hogy nem mindig az a jó döntés ha megszületik az a baba. Bármilyen szomorú is ez.
2013. szept. 9. 14:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Elég vacak anyagi keretünk van, és itt egy csodás másféléves fiú. Védekezünk apával, de isten ne adja, ha becsúszna egy baba, nagyon megszenvednénk, mire meghoznánk a döntést. De ez ide ki nem írnám. Felettem ne ítélkezzenek, ne okoskodjanak az én dolgomban, akárhogy is döntök.

Azzal viszont tisztában kell lennie, aki kiír egy ilyesmi kérdést, hogy sok válasz fog érkezni, és sokféle. Hiszen a kibicnek semmi sem drága.....

2013. szept. 9. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!