Tegnap és ma is sokat gondoltam rád,még így ismeretlenül is.Remélem legalább fizikailag nem szenvedtél sokat!Nagyon sok erőt és boldogságot kívánok neked a jövőre!Gyászold meg a kisfiad,add ki magadból,beszélgessetek sokat a pároddal és őrizzétek emlékét!Én 2éve veszítettem el a babámat,próbálok a 4éves kisfiamból erőt meríteni,de nem könnyű!Ez olyan sajnos amit egy Anya igazán sosem tud feujdolgozni!
De,meg kell próbálni tovább lépni!Még egyszer nagyon sok kitartást és fogadd őszinte részvétem!
2013. aug. 13. 19:35
22/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek az aggódást és az érdeklődést. Most van lelkierőm írni. Nekem semmi nem úgy sikerül ahogy kéne. Hétfőn bementem, kedden megindították, hatalmas szenvedések után kedd este megműtöttek. Szombaton engedtek ki, 2 féle antibiótikumot szedek+ tejapasztót 2 hétig utána kontroll és attól függ, hogy kell tovább szednem a gyógyszereket. A testi fájdalom semmi nem volt ahhoz képest amit átéltem...ellenségemnek nem kívánom. Nem írok részleteket, de életem legszörnyűbb és lelkiekben legfájdalmasabb napjai voltak. Még egyszer mindenkinek köszönöm...vigyázzatok magatokra és egészséges babákat kívánok a gyermekre vágyóknak...
2013. aug. 18. 20:26
23/33 anonim válasza:
Nagyon sajnálom ami veled történt :( ha úgy érzed jobb ha kiírod magadból tedd azt!
2013. aug. 19. 11:57
24/33 anonim válasza:
Ismeretlenül is Veled vagyok. Sok erőt Nektek!
2013. aug. 19. 23:09
25/33 anonim válasza:
nagyon sajnállak.
2013. aug. 22. 21:38
26/33 anonim válasza:
Nagyon sajnálom ami veled történt, hisz én is ezt éltem át pár évvel ezelőtt. Én is 21. hetes terhes voltam, mikor meg kellett szakítani a terhességet, mert az én babám is súlyos szívbeteg volt (bal szívfél hipoplasia). Sok erőt és kitartást kívánok neked! És ha beszélni szeretnél valakivel, akkor nyugodtan írj!
2013. aug. 23. 19:58
27/33 anonim válasza:
Szia! Most olvastam kérdésedet. Rettenetesen sajnálom, hogy ilyen próbát mért rád az élet!:( Erőt és kitartást kívánok neked!
Amugy, hogy vagy?
2013. aug. 28. 13:49
28/33 anonim válasza:
Jaj,szegénykém!
Írj,ha úgy érzed!
Mi itt vagyunk egy pár jó szó erejéig! Kitartás még egyszer!
2013. szept. 1. 19:16
29/33 anonim válasza:
Tudom mit érzel sajnálom :(
ha gondolod irhatsz nekem is
2013. szept. 1. 22:38
30/33 anonim válasza:
Szia! Jársz még erre? Hogy vagy? Sokszor eszembe jutsz azóta is...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!