Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Hogyan zajlik a terhességmegsz...

Hogyan zajlik a terhességmegszakítás 21 hetes terhesség esetén?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Mostmár kiderült, hogy tényleg nagy a baj...

2013. aug. 10. 18:14
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
93%

Sajnálom!:'(

Már nagy voltam amikor anyukámmal történt hasonló.2jhetesen kellett megszülnie a babáját.Oxit kapott,infúziót folyamatosan,és 13 óra alatt lett meg. Nem tudom az oxi ilyenkor mennyirae hatásos,mert nekem nem segített 38.hetesen egy egészséges lefolyású terhességnél egészséges babával és megcsászároztak!Nem ez volt a kérdés,ne haragudj!Unoka húgomnál 18hetesen szintén oxival indították majd vákummal segítettek rá.Kitartást és nagyon sok erőt kívánok!!!

2013. aug. 10. 18:54
 12/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm pontosan ez a része érdekelt, hogy lelkileg fel tudjak készülni, bár a testi fájdalom ahhoz képest semmi, hogy elveszítem a kisfiamat.
2013. aug. 10. 18:56
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Az élet annyira igazságtalan. Nagyon nagyon sajnálom. Sok erőt és kitartást kívánok neked.
2013. aug. 10. 20:39
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nagyon sajnálom ami veled történt!

Én csak arra tudok válaszolni, hogy lelkileg hogyan tudod feldolgozni a baba elvesztését.

Sajnos pár évvel ezelőtt elveszítettem én is a kisfiamat szívbeteg volt, és egy napot élt.

Nekem császárral lett meg és nem is tudtuk, hogy beteg.

4D ultrahangon néztek mindenét és azt mondták egészséges , szóval a pociban nem derült ki ,hogy beteg.

Feldolgozni a 6 év alatt még nem tudtam , ami történt de kicsit enyhült a fájdalom már.Sokszor eszembe jut, mi lenne ha....

A párom nagyon sokat segített abban, hogy együtt dolgozzuk fel a történteket,mindent megbeszéltünk és így jobb volt a lelkemnek is.

Nekem azóta van egy egészséges kislányom,és ő a mindenem az életem értelme.

Biztos vagyok abban, hogy neked is lesz egészséges babád és minden rendben lesz.

Kívánok sok erőt,és egészséget, kitartást.

Együtt érzek veled.

2013. aug. 10. 20:42
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Olvastam a korábbi kérdésedet is, nagyon sajnálom :(
2013. aug. 10. 20:49
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Szia

tudom hogy mit érzel Sajnálom. Én egy 12 hetes "babát" vesztettem el. A menetét nem tudom bocsi

2013. aug. 11. 06:42
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Én egy szívbeteg nő vagyok nagyon is átérzem amit te én 2010-ben jártam így,megkellet szülni a babát szörnyű érzés volt,DE NAGYON FONTOS az a tudat,hogy a két rosszból ez a kevésbé rossz,hidd el az a baba jó helyen lesz utána és így nem él betegen vagy hal meg szenvedve szülés után.Kérlek ne haragudj a szókimondó szavaimért csak szeretném,hogy ne omolj össze légy ERŐS,remélem érted mit is akarok sugallni.Én a mai napig gyertyát gyujtok az elvesztett babámért így könnyebb a gyász de már megértettem,hogy a természet tudja mit miért csinál. L/29
2013. aug. 11. 13:51
 18/33 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm...az öszintesèg sokkal többet segít ilyenkor meg az hogy màs is tudja mit èrzek..utolsò sajnàlom ami veled törtènt...meg azt hogy nèhànyunkhoz milyen kegyetlen az èlet....
2013. aug. 11. 20:42
 19/33 anonim ***** válasza:
80%
Annyira sajnálom :( anno a kisfiamnál csak születés után vették észre, hogy jobb oldali agykamra tágulata van és 2db kb 6mm es ciszta van a fejében. Nagyon megijedtem és dühös volram, hogy mért nem vették észre. 1 évet jártunk neurologiára gyogyszereket kapott... Ma már 4éves és hál istennek kutyabaja. Ezt azért írtam le, mert tudom mit érzel bár az én helyzetem kicsit más volt. Próbálj arra gondolni, hogy a babádnak így lesz a legjobb, nem fog szenvedni. Tudom ez sovány gvígasz. Kitartást nektek.
2013. aug. 12. 09:39
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Szorítok hogy a mai napot a lehető legkönnyebben vészeld át. Őszinte részvétem :((((.
2013. aug. 12. 11:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!