Hogyan zajlik a terhességmegszakítás 21 hetes terhesség esetén?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Mostmár kiderült, hogy tényleg nagy a baj...
Sajnálom!:'(
Már nagy voltam amikor anyukámmal történt hasonló.2jhetesen kellett megszülnie a babáját.Oxit kapott,infúziót folyamatosan,és 13 óra alatt lett meg. Nem tudom az oxi ilyenkor mennyirae hatásos,mert nekem nem segített 38.hetesen egy egészséges lefolyású terhességnél egészséges babával és megcsászároztak!Nem ez volt a kérdés,ne haragudj!Unoka húgomnál 18hetesen szintén oxival indították majd vákummal segítettek rá.Kitartást és nagyon sok erőt kívánok!!!
Szia!
Nagyon sajnálom ami veled történt!
Én csak arra tudok válaszolni, hogy lelkileg hogyan tudod feldolgozni a baba elvesztését.
Sajnos pár évvel ezelőtt elveszítettem én is a kisfiamat szívbeteg volt, és egy napot élt.
Nekem császárral lett meg és nem is tudtuk, hogy beteg.
4D ultrahangon néztek mindenét és azt mondták egészséges , szóval a pociban nem derült ki ,hogy beteg.
Feldolgozni a 6 év alatt még nem tudtam , ami történt de kicsit enyhült a fájdalom már.Sokszor eszembe jut, mi lenne ha....
A párom nagyon sokat segített abban, hogy együtt dolgozzuk fel a történteket,mindent megbeszéltünk és így jobb volt a lelkemnek is.
Nekem azóta van egy egészséges kislányom,és ő a mindenem az életem értelme.
Biztos vagyok abban, hogy neked is lesz egészséges babád és minden rendben lesz.
Kívánok sok erőt,és egészséget, kitartást.
Együtt érzek veled.
Szia
tudom hogy mit érzel Sajnálom. Én egy 12 hetes "babát" vesztettem el. A menetét nem tudom bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!