Ti mit gondoltok, ilyen esetben megbocsátható ha az anya elveteti a babát? Nagyon önző dolog tőle?

Figyelt kérdés
Van már egy nagyobb gyerek, 3 éves. Apuka nem akarja a kicsit, van valakije és válni akar.
2013. júl. 31. 12:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
6%
6-os nincs igazad van ,mert akkor egy ártatlan életnek árt aki semmiről nem tehet. És veszekedhetünk ezen akármennyit is de attól még a tény az tény az apuka egy idióta bar*m és minden az ő lelkén szárad nem az anyáén , nem a gyerekén ...
2013. júl. 31. 15:32
 12/16 anonim ***** válasza:
40%
És kitől vár az anyuka megbocsájtást? A már meglévő gyerekétől, attól akit el akar vetetni, a családjától, barátaitól, idegenektől akik ide írnak, vagy saját magától? Ezt neki kell eldönteni és neki is kell vele együtt élni, más nem ítélkezhet felette. De igen úgy vélem hogy csak azért elvetetni egy gyereket mert útban lenne önzőség. Bár ezt mindenkinek szive joga eldönteni.
2013. júl. 31. 15:39
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt az anyukának kell megbocsátania majd saját magának. Senki másnak nincs joga ítélkezni.
2013. júl. 31. 17:56
 14/16 Milagros ***** válasza:
67%
Soha nem fogom meg erteni az ilyen allatokat, mert az ilyen "ferfi" az! Miket beszelek! Az allatok kulonbek! Ne haragudj kerdezo, nincs jogom itelkezni, de ez a legroszabb ami tortenhet, h ha olyan helyzetbe kerulsz, h abortusz!!!!! Viszont ha nagyon nincs mas lehetoseg, se anyagiak, se semmi ami mellette szolna, marmint tudod mire gondolok.. akkor nagyon nagy sziv fajdalommal de tul kell legyel rajta:S azt sem fogom megerteni, hogy add orokbe.. meg is hogy?! Hordja ki 9 honapig, utanna adja oda ? Ertem, hogy inkabb eljen, es keruljon oda ahol "jobb" neki, na de te meg tudnad tenni, h kihordod a szived alatt, vegig eled minden mozdulatat, MINDENT, aztan meg szenveded a szulest, es oda "lokod" valakinek? Na ne! Soha ne keruljon az ember ilyen helyzetbe, de sztem nem az a rosz anya aki ha muszaj, akkor sajnos basszus abortuszra fojamodik ,amit persze soha nem tud feldolgozni, de azert gondolkodni is kell, h mire es hova vallaljam, az se igaz h ahol eszik 1 ott eszik 2 is! A masiktol veszed el ugy mond, es adsz kevesebbet mind kettonek. Ajj ezt nem igy ertem de ne fejtem ki, mert keves lenne az oldal! Szoval az en szemembe pl az a "rosz" anya, aki kepes vegig csinalni meg elni 9 honapot aztan oda ba..szni masnak a szive egyik darabjat! LEHET PONTOZI! Ami a szivemen az a szamon! Kerdezo! Te pedig gondold at, es hidd el amig elsz meg szenveded amit tenni fogsz, de ettol nem leszel rosz anyja, hanem gondolkodsz es belatod realisan h mi es hogy! Ezt te dontsd el, ne hallgass it senkire, meg ram se! Gondold vegig ezerszer! Csak ne fuss ki az idobol! Ha lehet meg 7-8 hetig tedd meg, kesobb ne:SS
2013. júl. 31. 22:07
 15/16 anonim ***** válasza:
42%
Hétfőn lesz 1hónapja, hogy abortuszom volt. SOHA nem fogom magamnak megbocsátani. Legalább meghalnék én is...
2013. júl. 31. 23:34
 16/16 anonim ***** válasza:
59%
Tisztán emlékszem az abortuszom napjára 2010.június.16 írtóra megviselt, nagyon sokat sírtam van h még most is rám jön a sírás mert azóta nem sikerült össze hozni a párommal a babát.. Ha tehetném vissza forgatnám az időt és megtartanám de 16 éves voltam suliba jártam és anyukámék sem tudtak vna segíteni a felnevelésbe, szóval meghoztam a legrosszabb döntést...
2013. júl. 31. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!