Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Az unokatestvérem egy éve...

Az unokatestvérem egy éve próbált teherbe esni, megszámlálhatatlan terhességi teszt, minden hónapba sírás stb. Nemrég sikerült nekik de a férjével úgy döntöttek elvetetik. Most ezért sír. Nincs hozzá közöm, de tényleg csak én nem értem?

Figyelt kérdés
2013. júl. 30. 23:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az, hogy voltál vele orvosnál, nem jelent semmit. A 12. hét előtt ma még minden oké, holnap meg már nincs szívhang. Nem vérzik, nem görcsöl, nincs tünet, csak egyszerűen nem ver a szíve. Hiába volt minden rendben korábban. Én is így jártam, pedig akartuk a babát. Technikailag ugyanaz, mint az abortusz.
2013. júl. 31. 17:58
 12/19 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdezed meg tőle? Ha vele voltál az orvosnál is, biztos bizalmas a kapcsolat. Nekem eszembe sem jutna itt kérdezni idegeneket, nyilván csak ő tudja a választ. Én is csak arra tudok gondolni, hogy hirtelen meghalhatott a kisbaba, vagy valamilyen rendellenességet találtak nála, amit nem akartak mással megvitatni. Hány hetes terhes volt?
2013. júl. 31. 23:20
 13/19 A kérdező kommentje:
Na voltam nála. Engem nagyon bántott ez a dolog. Hát kiderült. A férjének nője van, válni akar. Eszem megáll... felelőtlenség a tetőfokon. Pedig mindenki álompárként nézte őket.
2013. júl. 31. 23:34
 14/19 anonim ***** válasza:
35%
És persze megint a gyerek fog belehalni... Nincs ennél nagyobb igazságtalanság a Földön. Apuci önfeledten hetyeg, a babát meg megölik. Hihetetlen.
2013. aug. 1. 07:36
 15/19 anonim ***** válasza:
Oh basszusz. Szerencsétlen. Ez nagyon gáz. Elvetette már a babát?
2013. aug. 1. 11:02
 16/19 anonim ***** válasza:
57%
Ha jól emlékszem tegnap volt egy ugyanilyen kérdés,hogy meg lehet-e bocsájtani az anyának,ha azért veteti el a gyerekét,mert a férje lelép! Ha tényleg ilyen nehezen jött össze a baba,én nem vetettem volna el.
2013. aug. 1. 12:12
 17/19 anonim ***** válasza:
91%

Jaj, nagyon sajnálom.:(

Az ilyen pasik mégis mit gondolnak, hátha nem sikerül a gyerek??? Minek kellett ebbe belekezdeni egyáltalán, nem "véletlen" teherbeesés, tervezett baba! Ezt nem is értem, komolyan mondom.

2013. aug. 1. 14:48
 18/19 anonim ***** válasza:
47%

"egy éve próbált teherbe esni, megszámlálhatatlan terhességi teszt, minden hónapba sírás stb." - Kérdező, én azért annyira nem csodálkoznék, ez a magatartás ugyanis az első recept a "hogyan ábrándítsuk ki magunkból a férjünket/párunkat" c. kézikönyvben. Amikor a nő belekattan a "de én picike babucikát akarok"-ba, és a szexualitás a spontán kölcsönös örömszerzés helyett elkezd ovutesztekről, testhőgörbékről, "most csináljuk mert a baba, most ne csináljuk mert a baba"-ról szólni...

Ehhez képest meg csak annyi történt, hogy az unokatestvérednél pechesen jött össze, pont mire sikerült teherbe esnie a rágörcsölése ELLENÉRE (bár simán el tudom képzelni, hogy pont azért sikerült neki, mert addigra már érezhető volt az eltávolodás és már nem abban pörgött), addigra a férje meg már bedobta a törölközőt, és keresett magának egy nőt, akivel férfinak érezhette magát és nem az ébredési testhő szerint együttlétre kötelezett inszeminátornak. Kb ennyi történhetett...

2013. aug. 3. 07:43
 19/19 anonim ***** válasza:
32%
vannak emberek akik megijednek a nagy felelőség/teher miatt ha nincs még gyereke nem értheti meg mekkora öröm
2013. aug. 14. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!