Megtartsam vagy elvetessem?

Figyelt kérdés
Nagyon nehéz a helyzet, kifejezetten abortusz ellenes vagyok. Úgy néz ki terhes vagyok, (védekezés ellenére) bár nem biztos még, csak sejtem. Van egy 4 éves gyerkőcöm, az apjával már rég elváltunk, így egyedül nevelem. A mostani párommal 2 éve együtt vagyunk, de hatalmas köztünk a korkülönbség, (22 év)nem élünk együtt és nem is fogunk, nagyon megromlott a viszonyunk mostanában, és úgy néz ki terhes lettem tőle. ha bevállalom, 2 gyerek 2 különböző apától, valószínűleg egyedül. De ha elvetetem, nem tudok elszámolni magammal. Ti mit tennétek?

2013. júl. 20. 21:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
52%

Szia!

Én is azt tudom mondani, hogy tartsd meg a babádat!

Ha kell, akkor szerzünk neked babaruhát a kezdetekre!

Nem tudom ugyan, hogy merre laksz az országban, de biztosan megoldható a segítség!

Figyelj!

Leírok valamit!

Amikor én 2011-ben szültem a kislányomat, és előtte amikor még csak vártam, a párom hát... Elhagyott, azaz megcsalt... Végig legalább is a 29-ik hétig úgy gondoltam, hogy örökbe adom, aztán inkább még se!

Imádom, és nagyon szeretem!

Igaz, a párom? vagy hogy írjam megbánta, hogy megcsalt, vele vagyok meg minden, de ez már soha nem lesz olyan...

Azt gondolom, ha elmenne, akkor se dőlne össze a világ!

Van még két nagyobb fiam, egy 13 éves, és egy 12 éves!

És még egyszer!

Halgass a szívedre!

Én tudom, nem tenném meg, inkább örökbe adnám, és így ha nagyon gáz is, tudnám, hogy él, és megadtam neki a lehetőséget!

Szurkolok neked, bár mi is legyen a döntésed!

Vigyázz magadra, és tarts ki!

2013. júl. 21. 11:33
 12/16 anonim ***** válasza:
52%
A szeretnéd és fel tudod nevelni tarsd meg. Csak mert két gyerek két apától még nem kell elvetetni. Senkinek semmi küze hozzá. S nem te vagy az egyetlen aki ilyen helyzetben van.
2013. júl. 21. 16:40
 13/16 anonim ***** válasza:
28%

Gondolj az első gyermekedre! Gondolj arra, amikor először a karodba vetted, ahogyan először rádnézett. Gondolj az illatára, arra az ártatlan tisztaságra, ami a szemében volt. És most képzeld el ezt a mostani babával?

Ha nem érzel semmit, akkor vetesd el. Ha elnosztalgiázol, meghatódsz, eltűnődsz rajta, milyen lesz ezt újra átélni, akkor tartsd meg.

Ha valaki pedig igazán szeretni fog, az a 2 gyerkőccel is elfogad. Nézd meg, gyerkőc nélkül is tönkre ment egy kapcsolatod, aztán 1 gyerekkel is tönkrement.

Szóval nem a gyerkőcök számán múlik.

Viszont ne feledd, nem az éretlen huszonéves gyermektelen, parrtykirály férfiak között kell majd a boldogságot keresned.

Remélem család és barátok azért ott állnak melletted.

Minden jót kívánok neked !

2013. júl. 21. 18:09
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat.
2013. júl. 21. 21:01
 15/16 anonim ***** válasza:
52%

Ismerősöm három gyerekkel ment férjhez, azóta szült még kettőt. :)))

Ne izgulj, lehet még normális társad. Szerintem tartsd meg.

2013. júl. 22. 10:40
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha anyagilag birod, tartsd meg szerintem is.

Unokatesom ugy jott ossze a baratnojevel, hogy a lanynak mar volt ket lanya, mindketto mas apatol, es unokatesomat ez egyaltalan nem zavarta, elfogadta, megszerette mindkettot, egyutt is elnek.

Ez nem lehet akadalya egy kapcsolatnak.

2013. júl. 22. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!