Megtartsam vagy elvetessem?
Szia!
Én is azt tudom mondani, hogy tartsd meg a babádat!
Ha kell, akkor szerzünk neked babaruhát a kezdetekre!
Nem tudom ugyan, hogy merre laksz az országban, de biztosan megoldható a segítség!
Figyelj!
Leírok valamit!
Amikor én 2011-ben szültem a kislányomat, és előtte amikor még csak vártam, a párom hát... Elhagyott, azaz megcsalt... Végig legalább is a 29-ik hétig úgy gondoltam, hogy örökbe adom, aztán inkább még se!
Imádom, és nagyon szeretem!
Igaz, a párom? vagy hogy írjam megbánta, hogy megcsalt, vele vagyok meg minden, de ez már soha nem lesz olyan...
Azt gondolom, ha elmenne, akkor se dőlne össze a világ!
Van még két nagyobb fiam, egy 13 éves, és egy 12 éves!
És még egyszer!
Halgass a szívedre!
Én tudom, nem tenném meg, inkább örökbe adnám, és így ha nagyon gáz is, tudnám, hogy él, és megadtam neki a lehetőséget!
Szurkolok neked, bár mi is legyen a döntésed!
Vigyázz magadra, és tarts ki!
Gondolj az első gyermekedre! Gondolj arra, amikor először a karodba vetted, ahogyan először rádnézett. Gondolj az illatára, arra az ártatlan tisztaságra, ami a szemében volt. És most képzeld el ezt a mostani babával?
Ha nem érzel semmit, akkor vetesd el. Ha elnosztalgiázol, meghatódsz, eltűnődsz rajta, milyen lesz ezt újra átélni, akkor tartsd meg.
Ha valaki pedig igazán szeretni fog, az a 2 gyerkőccel is elfogad. Nézd meg, gyerkőc nélkül is tönkre ment egy kapcsolatod, aztán 1 gyerekkel is tönkrement.
Szóval nem a gyerkőcök számán múlik.
Viszont ne feledd, nem az éretlen huszonéves gyermektelen, parrtykirály férfiak között kell majd a boldogságot keresned.
Remélem család és barátok azért ott állnak melletted.
Minden jót kívánok neked !
Ismerősöm három gyerekkel ment férjhez, azóta szült még kettőt. :)))
Ne izgulj, lehet még normális társad. Szerintem tartsd meg.
Ha anyagilag birod, tartsd meg szerintem is.
Unokatesom ugy jott ossze a baratnojevel, hogy a lanynak mar volt ket lanya, mindketto mas apatol, es unokatesomat ez egyaltalan nem zavarta, elfogadta, megszerette mindkettot, egyutt is elnek.
Ez nem lehet akadalya egy kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!