Az abortusz fáj?
Figyelt kérdés
fizikai fájdalommal jár?2013. júl. 13. 17:50
11/23 anonim válasza:
Bocs az előző vagyok.
Most vettem észre, hogy fiú vagy. Ha képes vagy rábeszélni az abortuszra egy lányt, hogy ölje meg a te gyerekedet, akkor te kétszeresen is gyilkos vagy.
12/23 anonim válasza:
Ez mekkora tuti kamuzol!
Hogy nem vette észre a csaj, hogy folyik ki belőle?
Vagy elaludt közbe? :D
13/23 anonim válasza:
szerintem rakj a sütijébe egy fogamzásgátló tablettát, és mond azt hogy tik-takos ízesítésű xd
14/23 A kérdező kommentje:
Észre vette csak azt mondtam neki, h az ovszeren lévő spermicid és az ő nedve folyik ki ne aggódjon. Es legyszi ne oltogassatok hanem mondjatok meg micsonaljak!
2013. júl. 13. 20:47
15/23 anonim válasza:
Ilyen szemét nem lehetsz...
Úgy csináltad h ...áh hagyjuk is.
Takarodjatok el azonnal orvoshoz és írassatok fel esemény utáni tablettát aztán reménykedjetek h még nem késő.
A kérdésedre válaszolva a fizikai fájdalom egyénenként eltérő. Nekem pl nem fájt.
A lelki fájdalom viszont annál nagyobb.
17/23 anonim válasza:
Nem ertem miert kell egyböl pocskondiazni az illetöt!elöször is lehet csak kivancsisagbol tette fel a kerdest...masodszor,honnan tudjatok miert nem tartja meg..lehet kiszakadt a gumi,betegseg miatt stb.nem kene palcat törni senki felett!amugy nem faj az abortusz sem alatta sem utana ,de lelkileg nagyon meg fog törni..es igen.....tapasztalatbol mondom,lehet nyugodtan engem is pocskondiazni!
18/23 anonim válasza:
Ha elolvasnád a kedves drága kérdező hozzászólását akkor megértenéd a hangnemet.
19/23 anonim válasza:
Mikor felrakják a tágítót az eléggé kellemetlen, utána lehetnek erősebb görcseid de azért nem olyan rémes. Maga a műtét nem fáj, mivel altatásban csinálják. Utána még pár napig görcsölhetsz,úgy mint mikor jobban megvan. De egyébként nem olyan vészes, nem kell minden rém történetet elhinni. Bár a lelki része az talán nehezebb, az is igaz ki hogy viseli.
20/23 anonim válasza:
Ja te vagy a pasi. Nos akkor ha a barátnőd nem akarja elvetetni van két választásod vagy féreg módjára elmenekülsz a felelősség elől, vagy ha már így alakult megpróbálod össze szedni magad és kihozni a helyzetből a legjobbat. A választás a tiéd, de vigyázz mert bármelyik úton indulsz el már nem lesz vissza út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!