Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abortusz kérdés. Kinek mondanátok el, hogy lesz vagy már meg is történt? Szégyelnétek elmondani? Miért?
Arra a választípusra most nem vagyok kíváncsi, hogy "Nekem nem lesz-volt abortuszom, mert..", csak arra, aki megcsináltatná illetve megcsináltatta.
Köszönöm!
Én a gyerek apjának mondnám el és senki másnak.
Igen szégyellném magam, mert a felelőtlenségem miatt megölök egy másik embert.
Kivéve persze ha egészségügyileg indokolt vagy megerőszakoltak, mert akkor nem szégyellném, de biztos nagy lelki megrázkódtatás lenne.
Na jó, én fiú vagyok, de hátha érdekel a véleményem.
Elsőnek annyi, hogy abortusz párti vagyok, nem fejtem ki, ennyi. Másodiknak meg, ki az, akit egyáltalán érint, hogy volt abortuszod? Gondolom a helyedben esetleg egy későbbi kapcsolatnál megosztanám a párommal, és ennyi. Avagy legjobb barátnő, nagyon szűk családi kör, de ennyi, senki több. Semmi szükség, hogy a szomszéd tudja, hogy a munkatársad tudja, hogy a helyi képviselőjelölt tudja:DD
Szégyelném-e elmondani, innen nézve nem, de valszeg itt már irreleváns az állásfoglalásom, lehet nőként tök máshogy gondolkodnék erről(is):D 17/f
Szia.
Én megcsináltattam volna,ha úgy hozta volna a sors,de nem hozta így.
Ha most hozná úgy, biztos nem csináltatnám már meg, mert nagyon ritkán van peteérésem, van hogy 4-5hónapig sem menstruálok. (erre még rájön pár dolog, elvileg nem vagyok egy termékeny alkat)
Ja és ha anno megcsináltattam volna,akkor pl 20 alatt az anyámnak mondtam volna el,senki másnak.A gyerek apjának sem.
Ha valami durva okból most kellene megcsináltatnom,akkor még anyámnak se, se a gyerek apjának,se senkinek nem mondanám el.
Nem került rá sor, mindig védekezünk. De ha besikerülne és az abortusz mellett döntenénk, én nem szégyellném elmondani senkinek sem ha épp szóba kerülne. Mert vigyázunk! És így nem a mi hibánkból adódna az abortusz. Aki meg olyan retardált, begyepesedett fejű, hogy emiatt a döntésünk miatt elítélne, örülnék is, ha kiszállna az életünkből. :)
Aki mindenféle védekezés nélkül ész nélkül szexel, bárkivel aki az útjába akad, és úgy megy abortuszra... hát arról nekem is meglenne a véleményem, de aki nem tehet róla, azt nem kell lenézni emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!