Titeket nem akaszt ki a sok abortusz ellenes szónoklat?
Engem az zavar, amikor van egy abortusszal kapcsolatos kérdés, és ott elkezdik pocskondiázni a kérdezőt az abortusz ellenesek. Én sem támogatom, de megértem és elfogadom, hogy vannak esetek, mikor az a jobb megoldás, és elfogadom azt is ha valaki amellett dönt, legyen bármi is az oka, mindenkinek saját maga döntése és problémája.
De ha nem a kérdésre válaszol, akkor mi értelme van vitát szítani, és egy vadidegent látatlanban pocskondiázni? Na ezt nem fogom sose megérteni. Miért nem tud egyszerüen átsiklani a kérdés fölött? Nem értem. Biztos unatkozik?! Más ötletem nincs, mivel értelmét még nem találtam..
Értem, de nem tudok ellene tenni. A sok szónok közül kíváncsi lennék, hogy konkrétan mit tesznek a megszületett gyerekekért, mivel támogatják a szegényebb családokat, mert azt nagyon nem látom, hogy olyan gyerekbarát lenne a társadalom. Elég ehhez csak közlekedni vagy valahová ügyintézni menni a gyerekkel, már megkapod, hogy miért nem maradtál otthon a francba. Az a tapasztalatom, hogy a magyar csak addig szereti a gyerekeket, ha csak egy statisztikai adat egy papíron, de 100 méteres körzetben már ne legyen gyerek, mert az zavaró...
De bezzeg beszólni azt tudnak, de ha már kibújt a gyerek az anyjából, akkor mind a kettő le van t.jva, addig nagy életvédők, amíg a gyerek az anyjába van csomagolva.
Engem konkrétan az sokkal jobban kiakaszt hogy ha valaki védekezés helyett használja az abortuszt!:( Úgy jár oda mint más a moziba.
Nem vagyok egyik oldal mellett sem ellen,megértem ha valakinek nincs más választása!
Volt itt az a kérdés ahol a lány 25évesen a 4.abortuszára készült,na ott teljesen megértettem a szónoklatokat.
Én is maximálisan ellene vagyok. Hozzá szoktam szólni, de minden esetben törekszem arra, hogy ne az érintett emberről, hanem az abortuszról alkossak véleményt. Illetve, hogy korrigáljam azokat a tévedéseket/hazugságokat, amik tejednek: hogy pl. az embriónak nincs élete, mert ő csak az élet lehetősége.
Hogy mit teszek? Ha mégis megteszi egy nő, és nem tudja feldolgozni, akkor vigasztalom, tartom a lelket benne, akár itt, a fórumon. És elmondom, hogy van reménye, bocsánata, helyre tudja hozni.
Hogy Pokolra jut-e, azt én természetesen nem tudom, nem is tudhatom. Nem én leszek ott, amikor lepereg előtte élete filmje. Ilyen kijelentésekre sosem vetemednék.
Ha mindezért fanatikus vagyok, akkor legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!