Missed abortusz esetén a laminária milyen szélesre tágítja ki a méh szájat? Hány cm?

Figyelt kérdés

Csak mert azt mondják a vajúdás alatt ahogy tágul a méhszáj rosszul vannak tőle de nekem amikor a lamináriát feltették az fájt utána rosszul voltam de utána el is múlt.

Akkor a vajúdásánál sem leszek rosszul ahogy tágul a méhszáj?

2013. júl. 9. 07:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Az "csak" pár cm, hiszen 12 hetesen a baba fejátmérője kb 2 cm (ugye ez már betöktött idő, ráadásul nem részletezem, mertvszerintem tudod,hogyan történik, ennyi idősen már a fejet nem egyben szedik ki:(

Szüléskor ugyanez a méret átlag 10 cm..

Tehat van különbség...

Ennek ellenére lehet, hogy könnyebben fogod viselni a vajjúdást is.

Fogadd részvétemet, mielőbbi gyermekáldást kívánok.!

2013. júl. 9. 07:40
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. júl. 9. 07:45
 3/12 anonim ***** válasza:
Én még soha nem hallottam, hogy bárki rosszul lett volna vajúdás alatta a tágulástól... Fájni fáj, de rosszullét? Nekem új... persze lehet, hogy én vagyok műveletlen, igyekszem tudatosan kerülni a szüléssel kapcsolatos dolgokat, így is elég parás vagyok.
2013. júl. 9. 12:50
 4/12 anonim ***** válasza:

Igen, lehet rosszullét, hányinger-hányás vajúdás alatt, nekem is volt. Hánytam vagy 3x, biztos:(

De ez 3-4 ujjnyi tágulásnál van, tehát már a vége felé. (nekem a szülésznőm moondta, hogy ennél a szakasznál természetes a hányinger, hányás)

Lamináriával nem tágítanak talán csak 1ujjnyit, max. 2-t, de lehet annyit már mégsem.

2013. júl. 9. 14:28
 5/12 anonim ***** válasza:

Első vagyok..

Én sajnos meg nem szültem, de édesanyám példáját írom, hogy velem 16 órát vajjúdott (kórházban, de nem ott kezdődött)

Rosszul nem volt ilyen jellegűen, öcsémmel 5 őrát tartott az otthoni nyilalgatással együtt, a kórház ablakán hányt ki, mindig emlegeti, ha elmegyünk az az ablak mellett..ez terhességenként lehet más és más...

2013. júl. 9. 14:41
 6/12 A kérdező kommentje:

Értem és ezt a hányingert nem lehet elkerülni?vagy a fájdalomtól van?

Ha lassabban tágul az ember akkor elkerülhető?

2013. júl. 9. 21:00
 7/12 anonim ***** válasza:
Amit a lamináriás tágítás alatt éreztél, ahhoz hasonlót fogsz érezni vajúdás alatt is, csak szerintem még erősebben. Mondjuk ez is nyilván egyénfüggő. Én még nem szültem, de sajnos volt egy művi abortuszom, bevallom, reggelre már úgy szenvedtem a tágítástól, hogy alig vártam, hogy vigyenek már el végre műteni és megszűnjenek a görcseim meg a fájdalom, mert legszívesebben magam alá csináltam volna.
2013. júl. 9. 21:49
 8/12 A kérdező kommentje:
Én nekem nem voltak görcseim csak az volt a rossz mikor felraktál utána kaptam fájdalomcsillapított lehet azért
2013. júl. 10. 07:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem igaz, hogy vajúdás alatt is ugyanazt érezni, mert én semmit nem éreztem utána. Míg felrakták, az fájt, de utána egyálalán nem volt görcs, pedig nem kaptam fájdalomcsillapítót. Nekem is missed ab volt.
2013. júl. 10. 13:34
 10/12 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Kontrollon megkérdeztem, mert engem is érdekelt. Azt mondta a doki, hogy 8-12 mm, tehát kb. 1 cm. Nyilván ez a 12. hét előttre igaz.
2013. júl. 23. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!