Hat hetes terhes vagyok, hétfőn megyek abortuszra de a párom könyörög, hogy ne menjek. Nem tudok dönteni. Mit tegyek?
azért h gyógyszert irass nincs kedved orv orvoshoz menni!!!!!!!! De egy abortuszhoz van!!!
Am csak h tudd ahhoz h abortuszod legyen el kell menned vérvételre, nőgyógyászhoz, altatóorvoshoz vérellátóba vérvételre ismét!!! Szóval itt is van egy csomó kivizsgálás! Sőt egy védőnőhöz is el kell menned aki kiállítja majd rá az engedélyt!!! Ja és h tudd egy abortusz se kis pénz 30ezer úgy kb!!! MEg mi az h te MEGSZAKÍTÁSSAL védekeztél??? az nem védekezés. Mit sírsz akkor? Itt sokan nem mondják ki mert udvariasak! De én kimondom. Egy felelőtlen hü..e pi..a vagy! Itt játszod magad a hülye kifogásokkal sokan rengeteg jót mondanak te meg csak hisztizel a semmin. Ha nem akarod mond azt de ne gyere a hülye dumáddal mert szánalmas!!
Nézd, ahány érvet felsorakoztatunk a baba mellett, mindig van +1 ellenérved. Ha nem akarod, ne tartsd meg, de tudhattad volna, mikor feltetted a kérdést, hogy itt a legtöbb ember nem abortusz-párti (révén családos a többségünk). Van fedél a fejetek felett, éhen nem halnátok, ha akarnátok, meg tudnátok oldani. De ha nem akarjátok, akkor nekünk itt felesleges érvelgetni.
Az írásodból az jön le, hogy eléggé éretlen vagy még (félek az orvostól, nem mertem elmenni gyógyszert íratni). Nem való neked még gyerek, szerintem előbb fel kéne nőnöd hozzá.
Hagyjátok, tuti hogy kamu a kérdés kiírás... Sima provokáció. Vagy csak unatkozik valaki.
Nem létezik, hogy valaki tényleg ennyire idióta legyen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!