Hat hetes terhes vagyok, hétfőn megyek abortuszra de a párom könyörög, hogy ne menjek. Nem tudok dönteni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. jún. 28. 15:36
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 A kérdező kommentje:
Megszakítással védekezünk mert nem akarok orvoshoz menni gyógyszert felíratni. Sajnos nincs pénzem saját lakásra.
2013. jún. 28. 17:22
 32/63 anonim ***** válasza:
100%
Ez már el van döntve, és csak megerősítésért jöttél ide.
2013. jún. 28. 17:31
 33/63 anonim ***** válasza:
89%

azért h gyógyszert irass nincs kedved orv orvoshoz menni!!!!!!!! De egy abortuszhoz van!!!

Am csak h tudd ahhoz h abortuszod legyen el kell menned vérvételre, nőgyógyászhoz, altatóorvoshoz vérellátóba vérvételre ismét!!! Szóval itt is van egy csomó kivizsgálás! Sőt egy védőnőhöz is el kell menned aki kiállítja majd rá az engedélyt!!! Ja és h tudd egy abortusz se kis pénz 30ezer úgy kb!!! MEg mi az h te MEGSZAKÍTÁSSAL védekeztél??? az nem védekezés. Mit sírsz akkor? Itt sokan nem mondják ki mert udvariasak! De én kimondom. Egy felelőtlen hü..e pi..a vagy! Itt játszod magad a hülye kifogásokkal sokan rengeteg jót mondanak te meg csak hisztizel a semmin. Ha nem akarod mond azt de ne gyere a hülye dumáddal mert szánalmas!!

2013. jún. 28. 18:27
 34/63 anonim ***** válasza:
66%

Nézd, ahány érvet felsorakoztatunk a baba mellett, mindig van +1 ellenérved. Ha nem akarod, ne tartsd meg, de tudhattad volna, mikor feltetted a kérdést, hogy itt a legtöbb ember nem abortusz-párti (révén családos a többségünk). Van fedél a fejetek felett, éhen nem halnátok, ha akarnátok, meg tudnátok oldani. De ha nem akarjátok, akkor nekünk itt felesleges érvelgetni.

Az írásodból az jön le, hogy eléggé éretlen vagy még (félek az orvostól, nem mertem elmenni gyógyszert íratni). Nem való neked még gyerek, szerintem előbb fel kéne nőnöd hozzá.

2013. jún. 28. 18:33
 35/63 anonim ***** válasza:
85%

Hagyjátok, tuti hogy kamu a kérdés kiírás... Sima provokáció. Vagy csak unatkozik valaki.

Nem létezik, hogy valaki tényleg ennyire idióta legyen!!

2013. jún. 28. 19:20
 36/63 anonim ***** válasza:
74%
A megszakítás NEM védekezés! Balfax pi..a
2013. jún. 28. 19:21
 37/63 A kérdező kommentje:
Így legalább nem kell gyógyszerre költsek. Amúgy az abortusz ingyen lessz.
2013. jún. 28. 19:28
 38/63 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk sincs lakásunk, és ahogy a mostani helyzetünket látom nem is igen lesz soha. A lányomnak kádat vettük újonnan. MIndent kaptunk. Babakocsink is egy régebbi Pierre Cardin volt, amit már 3 gyerek kinőtt. Kisruhákat kaptunk, volt amelyik rongyos volt. Itthonra az tökéletes volt. A mai napig nem kapott új ruhát, mindig a turkálóban veszem neki. Amit senki nem mond meg hogy turis. Etetőszéket vettünk még neki újonnan, ami 8000 volt. De azt a pénzt is a déditől, és a keresztanyutól kaptuk szülinapjára. A legolcsóbb etető széket vettük neki, amit majd a későbbiek folyamán kis asztalként és székként lehet majd használni.Minden kis játékot, PL. játszószőnyeg, bébitaxit az apródról vásároltunk. Most tervezzük a kistesót különben. Ja, és majdnem elfelejtettem....Oszlopos látogatói vagyunk a bababörzéknek, ahol pár száz ft-éert lehet venni jó dolgokat :D
2013. jún. 28. 19:30
 39/63 anonim ***** válasza:
50%
Első babánál az abortusz is fájdalmas ám, mivel itt is tágítanak. És még vérvételre is el kell majd menned, meg még altatáskor is fognak szúrni.
2013. jún. 28. 19:51
 40/63 A kérdező kommentje:
Mivel ilyen helyen dolgozom így tudom, hogy nem altatnak ez egy kb 20 perces beavatkozás, és négy óra elteltével haza lehet menni.
2013. jún. 28. 19:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!