Hat hetes terhes vagyok, hétfőn megyek abortuszra de a
párom könyörög, hogy ne menjek. Nem tudok dönteni. Mit
tegyek?
Abba nincs semmi baj ha valami használt.Nekünk is sok sok használt dolgunk van amit vettünk kaptunk.De szerintem nem jár rongyokban a gyerek. Nem az új ruha illetve a dolgok teszik az embert. Én ma sem bánom hogy bizonyos dolgokat használtan szereztem be.Ez ne legyen indok. Szerintem sokan féltünk félünk a szüléstől, és a vizsgálatokat én se szeretem, de megér mindent egy gyerek.Hidd el. Ez ne legyen indok az abortuszra.
2013. jún. 28. 16:37
22/63 A kérdező kommentje:
De nem is terveztük ezt a gyereket.
Az én lányom ruhatárának 80%-a használt.Van pár ruhája amit vettünk neki.De annyit kapott hogy felesleges venni.Babakocsit is használtan kapta(nagyim vette). Most a kicsi hsaználja ugyanazokat. Van közte csinos,dokihoz rokonhoz menős,játszós ruhája,néhány új ruhája van. Az abortusz lelkileg rossz,s a szülés nem olyan mint a videókon. 2szer szültem már,én még a fogtöméshez(már a megnézéshez is) szurit kérnék:d De a szülést minden gond nélkül,természetesen érzéstelenitő nélkül(pl eda és oxi) nélkül szültem. Nagyim azt mondta(szintén kettőt szült) hogy amikor fáj akkor bele kell csipni a lábba és akkor nem a fájás fáj,hanem a comb:)
Ha van munkája legalább a párodnak,van fedél a fejed felett akkor nem lesz gond!:)
Én nem mennék a helyedben ab-ra.
2013. jún. 28. 16:53
Aha. Csak így sikerült.... De mégis hogy?
2013. jún. 28. 16:57
25/63 A kérdező kommentje:
Nem videón láttam szülést hanem olyan helyen dolgozom. Az a baj, hogy anyámnál lakunk és esélyünk sem lesz soha saját otthonra.
Ha ennyi ellenérvet tudsz saját magadnak felhozni, akkor miért itt várod, hogy meggyőzzenek az ellenkezőjéről. A jelek szerint semmi "kedved" ehhez a gyerekhez. A párodnak meg van. A te tested, a te döntésed, a te életed.
2013. jún. 28. 17:12
Én nem vagyok abortusz párti,de ha ilyen a hozzáállásod,jobb ha nem tartod meg.Mindenre van kifogásod,de esetleg,hogy megoldást keress,az már nem megy neked.Egészségügyben dolgozom,nap mint nap orvosok vesznek körül,de ha én magam kerülök orvos keze már minden bajom van,még is már minden vágyam egy gyerek,és alig várom,hogy szülhessek,mert az nem értelmetlen fájdalom.Nálunk is egy csomó dolgot úgy kapna a gyerek,semmit nem kellene szinte vennünk,minden van,igaz nem vadonatúj,de kit érdekel,használható legyen,ez a lényeg.Hogy érted,hogy semmi esélyetek külön költözni?Rajtatok múlik.Tessék tenni érte.Egyébként ha évek múltán is ilyen hozzáállásod lesz,akkor nem javaslom neked a későbbiekben sem a gyermeket.
2013. jún. 28. 17:14
28/63 A kérdező kommentje:
Szeretnék gyereket, de nem így....
Te úgy kezeled ezt a gyereket, mint egy használt zsepit, eldobod magadtól, holott semmi okod nincs rá. Komolyan nem értelek.
2013. jún. 28. 17:17
Akkor meg mi a kérdés?
Ha ennyire akarsz, akkor menjél el abortuszra. Igaza van az utolsónak. Ha mindenre csak a kifogás van, és semmit nem vagy hajlandó tenni az ügy érdekében, akkor nem kell vállalni és kész. Van olyan szerencséd, hogy itthon teljesen legálisan, elég nagy biztonságban elvégzik neked a terhességmegszakítást.
De remélem legalább ezután lesz arra eszed, hogy ha nem akarsz gyereket, akkor normálsian védekezz. Mert nekem ebből az "így sikerült" kommentből eléggé az jött le, hogy a saját felelőtlenségetek miatt sikerült be a gyerek.
2013. jún. 28. 17:17
Kapcsolódó kérdések: