Nehezebben hozza meg a döntést az abortusz mellett akinek van már gyereke?
Igen.Sokkal nehezebben.Hála az Istennek nekem nem is sikerült.Az orvosig határozottan állítottam, hogy nem bírok még egy gyerekkel el, mivel balesetből estem teherbe, de amikor az orvos rákérdezett nem tudtam kimondani hogy elvetetem.
Gyakran eszembe jut amikor ránézek a fiamra...és gyorsan szanaszét szeretgetem, és fogom a fejem hogy egyáltalán hogy juthatott az eszembe ilyen??Hisz ő a legédesebb kicsifiú a világon..Számomra! :-)
Én 37 évesen két 11 éves fiú mellett lettem terhes.Az orvos azt mondta, hogy ugye nem tartom meg, mert 31 évesen volt egy komoly műtétem és csoda, hogy egyáltalán teherbe estem.
Amikor már kezemben volt az engedély az abortuszra és csak időpont kellett volna, rá néztem a fiaimra és rám tőrt a sírás, hogy az ő testvérüket vetessem el.Nem tudtam megtenni. Életem legjobb döntése volt, most van egy gyönyörű 16 éves lányom.
Ezt csak azért írtam le, mert 21 évesen volt egy abortuszom akkor még nem volt gyerekem és akkor megtudtam tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!